Şarkıcı Emrah kameraları görünce bakın ne yaptı!

Emrah, önceki gün eşi Sibel Erdoğan ve çocuklarıyla birlikte Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Belçika’ya giden ailesini yolcu eden şarkıcı, muhabirleri fark edince panik yaşadı.

Cadde'nin haberine göre; Belçika’ya giden eşi Sibel Kirer, üç yaşındaki oğlu ve dokuz aylık kızı Eleysa’yı uğurlamak için havalimanına gelen şarkıcı, flaşların patladığını görünce, şoke oldu.

Emrah, oğlu Elyasa’yı kucağına alıp hızla yürürken, eşi Sibel hanım ise şubat ayında dünyaya gelen kızları Eleysa’nın görüntülenmemesi için yüzünü yelekle örttü.

5a141f5318c7730b0cd6dc74

Yurt dışına yerleşeceği sorularını yanıtsız bırakan şarkıcı, ailesini uğurladıktan sonra, Kapadokya’da bulunan rol aladığı dizinin setine gitti.

5a141f5e18c7730b0cd6dc8b

Geçtiğimiz günlerde Emrah ilgili bir açıklama da Aleyna Tilki'den geldi.

Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından paylaştığı müstehcen fotoğraf sonrasında büyük tepki çeken Aleyna Tilki yaşananlar hakkında yorum yapmaktan kaçınırken yeni projeleriyle ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Küçük yaşta büyük bir şöhret kazanan Aleyna Tilki, şarkıcı Yıldız Tilbe’nin proje albümünde Emrah’la birlikte cover yapacağını açıkladı. Akasya AVM’de kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Tilki, fotoğraf paylaşımıyla ilgili yanıt vermekten kaçınırken yeni projesi için heyecanlı olduğunu belirtti.

Şarkıcı Emrah kameraları görünce bakın ne yaptı! ile ilgili etiketler Emrah Aleyna Tilki sibel kirer elyasa eleysa panik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.