Şarkıcı Emrah Dinçer'e müebbet istendi! Kimdir?

Şarkıcı Emrah Dinçer, Avukat Onur Evrim Demir'i öldürdüğü gerekçesiyle Avukat Onur Evrim Demir'i öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis talep edildi. Peki Şarkıcı Emrah Dinçer kimdir? Şarkıları nelerdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Avukat Onur Evrim Demir'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan şarkıcı Emrah Dinçer hakkında “kasten adam öldürme” suçundan müebbet hapis talep edildi. Peki Şarkıcı Emrah Dinçer kimdir? Şarkıları nelerdir? Kaç yaşında? Merak edilen soruların cevpalrı detyaları ile haberimizde...

Şarkıcı Emrah Dinçer'e müebbet istendi! Kimdir?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gölbaşı’nda Ağustos 2016’da Avukat Onur Evrim Demir’in vahşice öldürülmesine ilişkin soruşturmasını tamamladı. Cinayeti işlediği gerekçesiyle tutuklanan şarkıcı Emrah Dinçer ile cesedi ortadan kaldırmasına yardım ettiği ileri sürülen avukatı Şükrü Açıkbaş hakkında dava açıldı.
 
CESEDİ AVUKATIYLA BİRLİKTE ATMIŞ
 
Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, iddianamede, eşiyle birlikte olduğu gerekçesiyle Avukat Demir’i kafasına sopa ile vurarak öldüren Dinçer’in, daha sonra Açıkbaş’ı çağırdığı ve cesedi birlikte Gölbaşı’nda bir dere kenarına attıkları ileri sürüldü. Demir’in cesedinin yanında bulunan bir tahta parçasının Dinçer’in evindeki aramada ele geçirilen sopayla eşleşmesi sonucu cinayetin çözüldüğü kaydedilen iddianamede, şüpheli Dinçer’in “kasten adam öldürme” suçundan müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. Eski emniyet müdürü olan Avukat Açıkbaş hakkında ise “delilleri yok etmek” suçundan 5 yıl hapis cezası istendi.
 
EMRAH DİNÇER
Aslen İzmirli olan Emrah Dinçer, 1976 yılında doğdu. 1999 yılında Bıçağın Kemiğe Dayandığı Gün isminde bir albüm çıkardı. Emrah Dinçer, 2002 yılında Çanakkale'de yine ruhsatsız silahla yakalanmış ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Dinçer, aynı yıl korumasının adının karıştığı bir yaralama olayı ile ilgili olarak 'azmettirici' olarak gözaltına alınmış ve yine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
 
ŞARKICI
 
Şarkıcı, sesini şarkı söylemek veya diğer enstrümanların da yer aldığı bir müzik eserine eşlik etmek için kullanan müzisyen. Şarkıcı terimi daha çok belli bir melodiyi söyleyen müzisyenler için kullanılırken vokalist terimi, insana özgü ancak melodik olmayan diğer sesleri de kompozisyon içinde kullanan müzisyenler için dile getirilir. Ağırlıklı olarak türkü seslendiren şarkıcılara türkücü denir.
 
Ana vokal terimi (veya sadece vokal) müzik eserinin önde yer alan, birincil vokalini seslendirenler için, arka vokal terimi ise ana vokale veya parçaya eşlik eden diğer müzisyenler için kullanılır.
Şarkıcı Emrah Dinçer'e müebbet istendi! Kimdir? ile ilgili etiketler Şarkıcı Müebbet emrah dinçer kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.