Şarkıcı Edis'ten eşinin soyadını alan Brooklyn Beckham'a destek

David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu İngiliz fotoğrafçı Brooklyn Beckham (23), ABD’li oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile evlendi. Brooklyn Beckham, evlendikten sonra eşinin soyadını aldı. Şarkıcı Edis, hayatını birleştirdikten sonra eşinin soyadını alan Brooklyn Beckham'a destek verdi.

David Beckham ve Victoria Beckham'ın oğulları Brooklyn Beckham 3,5 milyon dolarlık bir düğünle ABD’li oyuncu Nicola Anne Peltz ile nayatını birleştirdi. Brooklyn Beckham düğünün hemen ardından eşi Nicola Anne Peltz'in soyadını aldı. Beckham, evlenir evlenmez 13,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabına 'Peltz' soyadını da ekledi. Ünlü ismin bu hareketini destekleyenler kadar eleştirenler de oldu.

Şarkıcı Edis'ten eşinin soyadını alan Brooklyn Beckham'a destek

''ŞAHANE BİR HAREKET OLMUŞ''

Brooklyn Beckham'ın bu hamlesine şarkıcı Edis ise destek verdi. Edis konu ile ilgili “Şahane bir hareket olmuş” yorumunda bulundu. Konu ile ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yapan ünlü popçu ''Brooklyn Peltz Beckham'ı kutluyorum şahane bir hareket olmuş. Çok asil ve doğru bir bakış açısı ve belki de olması gereken bir zaman sonra.'' ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Edis'ten eşinin soyadını alan Brooklyn Beckham'a destek - Resim : 2

 

Şarkıcı Edis'ten eşinin soyadını alan Brooklyn Beckham'a destek ile ilgili etiketler David Beckham Victoria Beckham Edis Edis Görgülü brooklyn beckham Nicola Anne Peltz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.