Şarkıcı Ece Ronay boşandı: Artık resmi olarak şendulum

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, eşi Mehmet Bilir ile Gebze 1’inci Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Ronay, mahkeme sonrası ''Artık resmi olarak şendulum'' şeklinde paylaşım yaptı.

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, geçen yıl ocak ayında 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le nikah masasına oturdu. Temmuz ayında bebekleri Miran’a kavuşan çift, geçen sürede boşanmaya karar verdi. Gebze 1’inci Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya ayrı ayrı araçlarla gelen çift, yaklaşık 20 dakika süren duruşmayla anlaşmalı olarak boşandı.

Şarkıcı Ece Ronay boşandı: Artık resmi olarak şendulum

''ÇOCUĞUMUZ İÇİN EN İYİSİ OLDU''

Duruşma çıkışında adliye koridorunda boşandığı Mehmet Bilir ile tokalaşan Ronay daha sonra avukatı Oğuzhan Yeni ile birlikte adliyeden ayrıldı. Adliye binası önünde açıklama yapan Ece Ronay, “Söyleyecek çok fazla bir şey yok, anlaşmalı olarak boşandık. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bir çocuğumuz var biliyorsunuz, çocuğumuz için en iyisi oldu diye düşünüyorum” dedi.

VELAYET ANNEDE KALDI

Ece Ronay ve Mehmet Bilir’in birbirlerinden nafaka veya mal paylaşımında herhangi bir talepleri bulunmadığı ve çocukları Miran’ın velayetinin annesi Ece Ronay’da kalacağı öğrenildi. 

''ARTIK RESMİ OLARAK ŞENDULUM''

Şarkıcı Ece Ronay, boşanma davası için geldiği Gebze Adliyesi'nden ayrıldıktan kısa bir süre sonra boşanma haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Avukatı Oğuzhan Yeni'nin fotoğrafını paylaşan Ronay, fotoğrafa 'Artık resmi olarak şendulum' notunu yazdı. (DHA)

Şarkıcı Ece Ronay boşandı: Artık resmi olarak şendulum - Resim : 2

Şarkıcı Ece Ronay boşandı: Artık resmi olarak şendulum ile ilgili etiketler Ece Ronay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.