Şarkıcı Ebru Polat'ın günlük kazancı dudak uçuklattı

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren 38 yaşındaki şarkıcı Ebru Polat, son dönemde kendi kozmetik markasını çıkaran ünlü isimler arasındaki yerini aldı. Konuk olduğu 2. Sayfa programında günlük kazancını açıklayan Polat, bir günde bin 890 adet şampuan sattığını söyledi.

Tolgahan Yıldız ile yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan şarkıcı Ebru Polat, tv8'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk oldu. Programda günlük kazancından bahseden Polat, 12 saatte 1890 adet şampuan sattığını ve ortalama yaklaşık 40 bin TL kazandığını ifade etti.

Şarkıcı Ebru Polat'ın günlük kazancı dudak uçuklattı


ŞAMPUANDAN GÜNDE 40 BİN TL KAZANIYOR

Kendi kozmetik markasını çıkaran Ebru Polat, "Benim kozmetik markam en çok satanlardan biri. Çünkü hep organik. Egzama ve sedefin tedavisine yardımcı olan ürünler" ifadelerini kulandı. Ünlü şarkıcı, canlı yayında bir günlük kazancı açıklanınca herkesi şaşkına çevirdi. Polat'ın bir günde bin 890 şampuan sattığı ve yaklaşık 40 bin TL kazandığı ortaya çıktı.

 

VİLLANIN KİRASI DUDAK UÇUKLATTI

2021 yazı için Muğla'nın Bodrum ilçesini tercih eden ve popüler tatil bölgesinden ev kiralayan Ebru Polat'ın ödediği ücret olay olmuştu. Yalıkavak'ta lüks bir villa tercih eden şarkıcı, aylık 100 bin TL kira ödemişti.


Magazin D'nin haberine göre; Ebru Polat, "İstanbul'da ev almayı seviyorum burada ise kiralamayı. Yazlığa gidip o kadar yatırım yapmam" ifadelerini kullanmıştı. Polat, açıklamasının devamında "Bodrum'a artık yatırım yapacağım. Fark ettim ki buraya yatırım yapmak daha karlıymış" sözleriyle dikkat çekmişti.

 

 

Şarkıcı Ebru Polat'ın günlük kazancı dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Ebru Polat Tolgahan Yıldız kozmetik şampuan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.