Şarkıcı Derya Uluğ ameliyata alındı! Son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Fenalaşarak hastanelik olan genç şarkıcı Derya Uluğ sevenlerini korkuttu. Apat topar götürüldüğü hastanede yoğun bakıma alınan şarkıcının sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu olmuştu. tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan 35 yaşındaki şarkıcı sağlık durumu hakkında bir açıklama yayınlayarak ameliyat olduğunu açıkladı.

Şarkıcı Derya Uluğ aniden fenalaşması sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 8 saat yoğun bakımda tutulan Uluğ durumunun iyiye gitmesinin ardından ise normal odaya alındı. Sağlık durumu merak edilen Uluğ, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşımla ameliyat olduğunu açıkladı. Son sağlık durumuyla ilgili de bilgi veren şarkıcı evine döndüğünü de belirtti.


Derya Uluğ paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Kadınsal bir sağlık problemi ile gittiğim hastanede ameliyata alındım. Ufak bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Evde istirahat ediyorum. Arayan, soran, yazan, merak eden herkese teşekkür ederim. Birkaç güne aranızda olacağım. Sevgiler. Derya''

Derya uluğ

 

Şarkıcı Derya Uluğ ameliyata alındı! Son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı ile ilgili etiketler Derya Uluğ Hastane Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.