Şarkıcı Ceylan canlı yayında kalçasını gösterdi!

Şarkıcı Ceylan, birçok kez estetik operasyon geçirerek bambaşka bir görünüme sahip oldu. Katıldığı bir programda kalça estetiği yaptırdığına yönelik iddialara yanıt veren ünlü şarkıcı, canlı yayında kalçasını gösterdi.

Yaptırdığı estetik operasyonlarıyla görünümünde büyük bir değişimi yakalayan Ceylan, 2. sayfa programına konuk. oldu.

Canlı yayındaki imajıyla adından söz ettiren Ceylan'ı renkli gözlükleriyle gören sosyal medya kullanıcıları Yılmaz Morgül'e benzetti. Ceylan için "Bu imaj hiç olmamış" ve "Yılmaz Morgül'e benzemiş" yorumları yapıldı.

Değişimiyle ilgili konuşan Ceylan, "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor. 40 senedir bu sektördeyim. Ben şarkı çıkardığımda haber olmuyorum ama imaj değiştirdiğimde haber oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten" dedi.

"KALÇA ESTETİĞİ YAPTIRMADIM"

Kilo aldığı için vücut hatları değişen Ceylan'ın kalça estetiği yaptırdığı iddia edildi. Canlı yayında bu iddiaya cevap veren Ceylan "Eskiden çok zayıf bir kadındım. Kilo aldıktan sonra vücut hatlarım değişti. Kalçamın estetik olduğu iddiası kesinlikle yalan. Yüzümde estetik var ama kalçamda kesinlikle yok" diyerek ayağa kalkarak kalçasını gösterdi.

Şarkıcı Ceylan canlı yayında kalçasını gösterdi! ile ilgili etiketler Ceylan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.