Şarkıcı Bengü 3 yıl aradan sonra imaj değiştirdi! İşte son hali

Şarkıcı Bengü önümüzdeki yaz için şimdiden hazırlıklara başladı ve yaklaşık 3 yıl aradan sonra saç rengini değiştirdi. Koyu renkteki saçlarının rengini açtıran Bengü yeni halini Instagram'dan yayınladı. Doğumdan sonra eski fit görüntüsüne çok kısa sürede kavuşan ünlü şarkıcının son görüntüsü takipçilerinden tam not aldı.

Aile geleneği armatörlük mesleğini sürdüren Selim Selimoğlu ile 2018 yılında hayatını birleştiren ve bu evlilikten iki çocuğu bulunan ünlü şarkıcı Bengü son haliyle gündem oldu. Yaklaşık beş ay önce ikinci kez anne olan ve doğum kilolarından kısa sürede hızla kurtulan Bengü son haliyle sosyal medyada takipçilerinden tam not aldı.

Şarkıcı Bengü 3 yıl aradan sonra imaj değiştirdi! İşte son hali


Yaza girmeden doğum kilolarından kurtulan ve imaj tazeleyen Bengü uzun zamandır koyu renkte kullandığı saçlarının rengini açtırdı. Yeni görüntüsünü ''Yavaş yavaş açılıyor rengim; yaza doğru ısınıyoruz❤️'' notuyla paylaşan Bengü'ye takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.

İşte Bengü'nün son hali...

 Şarkıcı Bengü 3 yıl aradan sonra imaj değiştirdi! İşte son hali - Resim : 2

İş insanı Selim Selimoğlu ile 2018 yılında dünyaevine giren Bengü, 2019 yılının Ağustos ayında kızı Zeynep'i, geçtiğimiz Kasım ayında da oğulu Selim'i kucağına almıştı. Genç anne, doğum kilolarından hızla kurtuldu. Fit haliyle dikkat çeken şarkıcı, günlük yaşantısından karelerini 1,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Hamilelikle gelen fazla kilolarından kurtulan iki çocuk annesi Bengü paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

 

 

Şarkıcı Bengü 3 yıl aradan sonra imaj değiştirdi! İşte son hali ile ilgili etiketler Bengü Sosyal Medya imaj degişim şarkıcı bengü son hali yeni hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.