Şarkıcı Aydilge sevenlerini korkuttu! Konserde birden yere yığıldı

Önceki akşam İstanbul'da konser veren Aydilge sevenlerini korkuttu. Konser sırasında sahnede birden yere yığılan Aydilge'nin baygınlık geçirdiği öğrenildi. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından daha sonra bir açıklama yapan Aydilge hayranlarını bilgilendirdi.

İstanbul Kilyos'ta önceki akşam sahne alan Aydilge sevenlerini korkuttu. Sahnede bir an olsun yerinde durmayan şarkıcı baygınlık geçirdi. Aydilge'nin yardımına 2018'de nikah masasına oturduğu keman virtüözü eşi Utku Barış Andaç yetişti.

KONSER SIRASINDA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu olan Aydilge, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. Baygınlık geçirdiği anlara ait kısa bir videosunu paylaşan ünlü şarkıcı, ''Hoplaya zıplaya şarkı söylediğim için sıcak faktörünü unutup yine coşunca malesef konser sonu ufak bir baygınlık geçirmiş oldum.'' dedi. Ünlü şarkıcı sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla hayranlarının yüreğine su serpti.

İşte Aydilge'nin o paylaşımı: ''O kadar çok soran, eden oldu ki, hepinize çok teşekkür ediyorum. Gayet İyiyim. Umudum Var şarkımda dediğim gibi ben düşsem de kalkarım bir daha:):) Sıcağın azizliğine uğrayıp sahnede fenalaşınca aslında beni orda güneşin altında dinleyenlerin kıymetini bir kez daha anladım. Sevginiz için tekrar çok teşekkür ediyorum. Her zaman hoplaya zıplaya şarkı söylediğim için sıcak faktörünü unutup yine coşunca malesef konser sonu ufak bir baygınlık geçirmiş oldum. Duyanlar çok endişelenmişler ama çok ciddi bir şey olmadığını görün diye paylaşıyorum. Ayrıca sonuna kadar yine iyi zıpladık hep beraber:) Tüm Milyon Fest ekibi de çok ilgilendiler sağolsunlar. Orkestram, canım ekibim zaten bir tane. Beni kucağına alıp taşıyan ''beyaz atı olmayan prens''ime, diyebileceğim tek şey ise kemancı, başımın tacı... Hepinizi çok seviyorum. Not: Bol bol su için! :)''

 

 

 

Şarkıcı Aydilge sevenlerini korkuttu! Konserde birden yere yığıldı ile ilgili etiketler Konser aydilge baygınlık kilyos
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.