Şarkıcı Atiye'nin koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı! İşte sağlık durumu

‘Ses Seda Yok’ adlı parçasıyla üç yıl aranın ardından yeniden müzikseverlerin karşısına çıkan 33 yaşındaki bir çocuk annesi ve ünlü şarkıcı Atiye’nin koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Atiye, koronavirüse yakalandı. Evinde karantinada olan ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu ve karantinasının önümüzdeki hafta sona ereceği öğrenildi.

2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya’da dünya evine giren Atiye’nin 2019 senesinde Ferah Feza adında bir kız çocuğu dünyaya gelmişti. Atiye, "Kızım doğunca sanki ben de yeniden doğdum, büyüdüm. İnsan olarak geliştim. Annelik boyut artırıyor sanki. Eminim ki farkında olmadan müziğimi de çok etkiliyor. Çünkü hayatta her şey zincirleme gibi birbiriyle bağlantılıdır diye düşünüyorum." ifadelerine yer vermişti.

Kızını gözlerden uzak büyüten Atiye, "Anne olmak muhteşem bir duygu. O benim her şeyim. En değerliği varlığım... Tabii aralarda beni delirtiyor. Çok yaramaz." sözlerini sarf etmişti.

 

 

 

Şarkıcı Atiye'nin koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı! İşte sağlık durumu ile ilgili etiketler Atiye covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.