Sarışın oldu... Onur Büyüktopçu yeni projesi için imaj değiştirdi

Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu (40) son görüntüsüyle şaşırttı. Yeni projesi için imajını değiştiren Büyüktopçu saçlarını sarı renge boyattı. Büyüktopçu son haliyle görenleri şaşırttı.

Memleket Hikayeleri, Hürmüz Gelin, Dikkat Köpek Var gibi yapımlarda rol alan, Kiralık Aşk dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan ve bir dönem Yemekteyiz programı ile Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu'nun son hali gündem oldu.

YENİ FİLMİ İÇİN SAÇLARINI SARIYA BOYATTI


Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için imajını değiştirdi. Cemre Baysel ve İlhan Şen ile birlikte rol alacak olan oyuncu, yeni imajını sosyal medya hesabından da yayınladı. Büyük değişim yaşayan Büyüktopçu'nun bu hali sosyal medyada gündem oldu.


Eski halinden eser bile kalmayan Büyüktopçu yeni haline alışamadığını söyledi. Bir AVM'de görüntülenen Onur Büyüktopçu, yeni imajıyla dikkat çekti. Onur Büyüktopçu, "Harika bir ekiple güzel bir filme başladık. Cemre Baysel ve İlhan Şen ile birlikte rol alacağım. Bu filmde herkesin özlediği 'Koriş' (Koray) karakterine benzer bir rolü canlandıracağım. Ben de Koriş'i çok özlemiştim. O yüzden bu rol biraz da beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Aslına bakarsınız aldığım tepkiler ve geri dönüşler çok güzel. Gören herkes çok beğeniyor ama bana sorarsanız hâlâ alışamadım. Bazen kendimi tanımakta zorlanıyorum" dedi.

İşte Onur Büyüktopçu'nun son hali:

Sarışın oldu... Onur Büyüktopçu yeni projesi için imaj değiştirdi

Sarışın oldu... Onur Büyüktopçu yeni projesi için imaj değiştirdi - Resim : 2

Sarışın oldu... Onur Büyüktopçu yeni projesi için imaj değiştirdi - Resim : 3

Sarışın oldu... Onur Büyüktopçu yeni projesi için imaj değiştirdi - Resim : 4

 

 

Sarışın oldu... Onur Büyüktopçu yeni projesi için imaj değiştirdi ile ilgili etiketler Onur Büyüktopçu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.