Sarıkaya'nın tokat attığı Ahmet Demir'den yeni açıklama: 'Gel yemek ısmarlayayım' dedi

İHA kameramanı Ahmet Demir'e kameralar önünde tokat atan Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya büyük tepki çekmişti. Skandal olayın ardından açıklamalarda bulunan kameraman Ahmet Demir, Sarıkaya'nın kendisini Ankara'ya çağırdığını söyledi. Demir, "Özür dilerim, gel sana bir yemek ısmarlayayım dedi. Daha da saçmalamaması için telefonu kapattım" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın canlı yayın esnasında ses sorununu çözmek adına kendisine yardımcı olmaya çalışan İHA kameramanı Ahmet Demir'e attığı tokadın görüntüleri Türkiye'yi adeta ayağa kaldırdı. Sarıkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı özür açıklaması  tepkileri dindirmeye yetmezken, olayın mağduru Demir'den yaşanan skandala ilişkin yeni bir açıklama geldi.

"VERİLEN DESTEKLE ÜZÜNTÜM HAFİFLEDİ"

Sputnik'ten Ali Çağatay'la Seyir Hali programına konuk olan gazeteci Demir, Sarıkaya'nın kendisini Ankara'ya çağırdığını ve "Özür dilerim, gel sana bir yemek ısmarlayayım" dediğini ifade etti."Daha da saçmalamaması için telefonu kapattım" diyen Demir, kendisine verilen destek dolayısıyla üzüntüsünün biraz da olsa hafiflediğini belirtti.

"AİLEM GÖRSÜN İSTEMEDİM"

İşte Ahmet Demir'in açıklamaları:

"Keşke böyle bir olay yaşanmasıydı, keşke böyle bilinmeseydim. Keşke orada haksız olsaydık, o sorunu çıkaran biz olsaydık. Ve bu adamın o kızması haklı olsaydı, o yediğim tokadı sineye çekebilseydim. Ama suçsuz olmak… Bu zorumuza gitti. Ben yayınlanmasını istemiyordum. Böyle bir şeyin yayılmasını istemedim. Ailem görsün istemedim. Nasıl olduysa bir şekilde birileri paylaşmış."

MUHARREM SARIKAYA BUGÜNKÜ PROGRAMA ÇIKMADI

Muharrem Sarıkaya, hafta içi her gün Habertürk ekranında Duygu Kaya ile Gün Başlıyor isimli programı sunuyordu. Programda bugün Sarıkaya yer almadı.

 

Sarıkaya'nın tokat attığı Ahmet Demir'den yeni açıklama: 'Gel yemek ısmarlayayım' dedi ile ilgili etiketler Muharrem Sarıkaya Tokat canlı yayın Fatma Şahin Habertürk ahmet demir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.