Sarı yelek modasına soyguncular da uydu!

Esenler Belediyesi işçilerine ait sarı yelekleri giyen Gürcistan uyruklu 3 şüpheli Esnaf ve Şoförler Odası’ndan 20 bin lira çaldı. Şüphelilerin soyguna geliş ve kaçış anları güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Görüntülerden eşkali belirlenen bir şüpheli gözaltına aldı.

Gürcistan uyruklu 3 kişi yaptıkları plan çerçevesinde 2 Aralık 2018 Günü Esenler Belediyesi Gençlik Merkezi'ne giderek işçilere ait 3 adet sarı yelek çaldı.

Yelekleri giyen Gürcistanlılar daha sonra girdikleri Esnaf ve Şoförler Odası'nda bulunan iki kasadan 20 bin lira aldıktan kayıplara karıştı.

Sarı yelek modasına soyguncular da uydu!

Sözcü'nün haberine göre, sabah saatlerinde kasaların soyulduğunu öğrenen Esnaf ve Şoförler Odası Başkanı Ercan Demir durumu polise bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde Esnaf ve Şoförler Odası'na giren sarı yeleklilerin belediye çalışanı olmadığı belirlendi.

Sarı yelek modasına soyguncular da uydu! - Resim : 2

Esenler Belediyesi Gençlik Merkezi'nden 3 adet sarı yeleğin çalındığı bilgisine ulaşan ekipler çalışmalarını derinleştirdi. Sürdürülen takipler sonucu şüphelilerin soygundan sonra kaçtıkları adres belirlenerek operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında adreste bulunan Gürcistan uyruklu Paata Shonıa (45) gözaltına alındı.

Sarı yelek modasına soyguncular da uydu! - Resim : 3

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, polis ekipleri firari iki şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Sarı yelek modasına soyguncular da uydu! ile ilgili etiketler Sarı yelekliler Esenler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.