Sarı-kırmızılıların yeni yıldızı Mertens maç sonu açıklamalarda bulundu: Yazık oldu...

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşılaştı. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Dries Mertens, 0-0 tamamlanan Trabzonspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de sezonun ilk derbisinde karşılaşan Trabzonspor - Galatasaray, golsüz berabere kalarak sahadan 1'er puanla ayrıldı.

MERTENS: TEK EKSİK BİZİM İÇİN GOLDÜ

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Dries Mertens, "Zor bir maçtı. Geçen sezonun şampiyon takımı. Çok sıcaktı. Özel bir atmosferdi. Tek eksik bizim için goldü bence, yazık oldu" dedi.

NAPOLI'DE KAPTANIMDI, ÇOK İYİ ARKADAŞIZ

Napoli'den takım arkadaşı Hamsik ile konuşmasını anlatan Mertens, "Hamsik, çok dost canlısı bir insan. Napoli'de kaptanımdı. Çok iyi arkadaşız. Bana 'Hoş geldin' dedi. Burada olmak çok güzel. Atmosfer çok güzeldi, bunu da konuştuk. Süper Lig'e geldiğim için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılıların yeni yıldızı Mertens maç sonu açıklamalarda bulundu: Yazık oldu... ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Süper Lig 4.Hafta Maçı Dries Mertens
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.