Sarı-kırmızılılar yıldızına kavuştu! Mauro Icardi ayağının tozuyla ilk açıklamalarını yaptı

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Mauro Icardi İstanbul'da sarı-kırmızılılarla buluştu. Binlerce taraftarın karşıladığı Arjantinli forvet ayağının tozuyla ilk açıklamalarını yaptı...

Mauro Icardi, sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak. 29 yaşında oyuncu, 1 yıllığına Paris Saint-Germain'den kiralanırken, Icardi'nin, yıllık ücretinin büyük bir bölümünü Fransız ekibi karşılayacak.

İŞTE ICARDI'NİN İLK SÖZLERİ:

''Daha buraya gelmeden taraftarların ilgisi inanılmazdı. Dışarı çıkıp taraftarları görmek için sabırsızlanıyorum. Uçakta üçlü çektirmeyi bana anlattılar. Çocuklar da öğrendi dışarıda deneyeceğiz.

Çok heyecanlıyım, burada inanılmaz bir ortam var. Şimdilik bir seneliğine geldim, sonrasına bakacağız.''

Sarı-kırmızılılar yıldızına kavuştu! Mauro Icardi ayağının tozuyla ilk açıklamalarını yaptı

"İKİ AYDIR ERDEN TİMUR İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

"İki aydır Erden Timur ile konuşuyoruz. Kulüp için sürecin zor olduğunu biliyorum. Sonunda buradayım." şeklinde konuştu.

Öte yandan Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara ise taraftarın kendilerini karşılamaları karşısında "Harika" dedi.''

Sarı-kırmızılılar yıldızına kavuştu! Mauro Icardi ayağının tozuyla ilk açıklamalarını yaptı ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer İstanbul Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.