Sarhoş olup anüsünden balık soktu!

Çin'de içkiyi fazla kaçıran bir ada ertesi gün kendisini kötü hissedince hastaneye gitti. Yapılan kontrollerde anüsünden 2 kedi balığı girdiği anlaşılan adam ameliyata alınarak kurtarıldı.

Çin'in güneyinde sarhoş bir adam anüsüne iki canlı balık koyduktan sonra hastaneye kaldırıldı. İki adet kedi balığından biri bağırsak duvarını aşarak adamın karnına doğru yüzünce ameliyatlık olan adam, doktorların müdahalesi ile balıklardan başarılı bir şekilde kurtarılarak yoğun bakıma alındı.

KENDİ KENDİNE GİRDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Guangzhou şehrinde yaşayan 45 yaşındaki adam, olay günü çok fazla içki içip sarhoş olduğunu ve balıkların vücuduna kendi başına girdiğini iddia etti.

BİRİ 6 DİĞERİ 4 SANTİMETRE

Yüksek ateş, düşük tansiyon ve şiddetli mide ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran adamın hayati tehlikesi olduğuna karar verilince ameliyat kaçınılmaz oldu. 6 ve 4 santimetre uzunluğundaki balıkların çıkarılması sonrası doktorlar, "Eğer yukarıdaki organlara ulaşsalardı hasta hayatını kaybederdi" açıklaması yaptı.

Doktorlar, balıkların hastanın karın bölgesinde ciddi enfeksiyonlara neden olduğunu ve adamın daha ileri tedavi için yoğun bakıma aktarıldığını anlattı.

Sarhoş olup anüsünden balık soktu! ile ilgili etiketler balık sarhoş adam anüsünden soktu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.