Sarhoş holiganlar uçakta hostesi taciz etti: “Kalçalarını bize göster!”

Sarhoş futbol taraftarları, uçuşun ortasında Ryanair hostesini taciz etti! Taraftarlar hostese “Kalçanı bize göster” tezahüratı yaptı! İşte o uçuşun detayları…

Sarhoş taraftar grubu, uçağı birbirine kattı! Ryanair uçağındaki bir hostesi gözlerine kestirip taciz etmeye başladılar. Sarhoş grup hostese “Göğsünü çıkarı! Kalçanı bize göster” tezahüratı yaptı.  25 yaşındaki Chloe Harrison, amiri tarafından uçakta sarhoş taraftarlar olduğu konusunda uyarıldı, ancak hostes başına gelecekleri kestiremedi.

Genç hostes, 15 Şubat'ta Manchester'dan Barselona'ya saat 18.00'de kalkan iki saatlik bir uçuşta çalışıyordu. Kabin ekibinin tüm bira ve votkalarını sattığı bildirildikten sonra, kabadayı herifler bir uçuş duyurusu sırasında hostesin adını öğrenip tezahüratta bulunmaya başladı. Sarhoş grup “Chloe, seni seviyoruz!”,”Chloe’yi seven ayakkabısını çıkarsın” tezahüratları yapmaya başladılar. Kısa bir süre sonra da hepsi ayakkabısını çıkardı.

SARHOŞ HOLİGANLAR, HOSTESE AŞKLARINI İLAN ETTİ!

Sarhoş holiganlar uçakta hostesi taciz etti: “Kalçalarını bize göster!”

Sarhoş taraftarlar başka hostesle acımasızca alay ettiler: "Sağa hizmet ediyor, sola hizmet ediyor, diğer uçuş görevlisi Chloe’nin yanında b*k gibi duruyor” diyerek bağırmaya başladılar. Chloe, ilgiden çoğunlukla etkilenmediğini, hatta 2,7 milyondan fazla görüntülendiği TikTok'ta kliplerini paylaştığını söyledi. Manchester, Audenshaw'dan Chloe şunları söyledi: "Uçağa geldim ve kabin amirim bana 'Birkaç futbol taraftarımız var, sorun olmamalı, kafaları biraz iyi görünüyor' dedi.

Uçuş görevlisi, güvenlik demosu sırasında bile gruptan bazı adamların tezahürat yapmaya başladığını bildirdi ve şöyle devam etti: "Uçuşun yarısında, koridorlarda bir çöp torbasıyla yürüyordum ve bir şey duydum. Baktım ve hepsi bana bakıyorlardı. 'Neden marş söylerken bana bakıyorlar?' diye düşünüyordum. Ben bakarken birden "Seni seviyoruz Chloe" şarkısı söylemeye başladılar.”

UÇUŞ BOYUNCA TAŞKINLIKLARINA DEVAM ETTİLER!

Haydutların tacizine maruz kalan kadın “İsmimle tezahürat yaptıklarını duyunca, adımı nereden biliyorlar diye düşündüm. Anonstayken duymuşlar” dedi. Uçuş ilerledikçe ve gürültücü hayranlar daha fazla içki içtikçe, Chloe tezahüratlarını daha da yükselttiler. İniş için ışıklar söndüğü sırada “Chloe’yi seviyorsan ışıklar sönsün” diye bağırmaya başladılar.

Uçuş bittikten sonra uçağı terk eden sarhoş grubun hareketleri, uçuştan başka bir yolcunun paylaştığı videoyla gündem oldu. Chloe, olanları umursamadığını söyledi.

Sarhoş holiganlar uçakta hostesi taciz etti: “Kalçalarını bize göster!” ile ilgili etiketler Taciz uçak
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.