Saraydan silah sesleri geldi: Tesadüfen oradan geçen gazeteci anlattı!

İngiltere'de sıcak gelişme: Başkent Londra'da bulunan Kensington Kraliyet Sarayı’ndan 3 el silah sesi yükseldiği rapor ediliyor. Tesadüfen olay yerinden geçen bir gazeteci, biraz önce verdiği röportajda 'En az bir kişiye kalp masajı yapıldığını gördüm ama trafik kazası gibi görünmüyordu' ifadelerini kullandı. Bölgeyi kordon altına alan polis ise yolların bir süre daha kapalı kalacağını açıkladı.

Polis, Londra'daki Kensington Sarayı'nın etrafında ateş edildiğine dair haberlerin ardından Kensington'ın geniş bölgelerini polis kordonu altına aldı.

'YOLLAR BİR SÜRE DAHA KAPALI KALACAK'

Polisler, Cumartesi günü Türkiye saati ile 19:00'da Kensington Yolu ile Saray Kapısı kavşağında meydana gelen bir olaya müdahale ettiklerini söyledi.

Bir polis sözcüsü, "Halk için herhangi bir risk yok, ancak yollar kapalı ve bir süre daha kapalı kalacak." dedi.

'EN AZ BİR KİŞİYE, ARACININ YANINDA KALP MASAJI YAPILDIĞINI GÖRDÜM'

Saray Kapısı yakınında taksideyken tesadüfen trafikte sıkışıp kaldığında durumu görmek isteyen yaşayan 40 yaşındaki yazar ve gazeteci Millie Kerr, biraz önce verdiği demeçte MyLondon'a şunları söyledi:

'Olay gerçekleştiğinde orada değildim ama Uber'imden indim ve yürümeye başladım. Parkın içinden geçtim ve yüzde 95 eminim ama sağlık görevlilerinin en az bir kişiye kalp masajı uyguladığını gördüm.'

'ARABA KAZASI GİBİ GÖRÜNMÜYORDU'

"Bir arabanın yanındaydı ama bir araba kazası olmuş gibi göründüğünü sanmıyorum. Helikopter de son beş dakika önce bölgeyi terk etti.”

 

Kaynak: SuperHaber

Saraydan silah sesleri geldi: Tesadüfen oradan geçen gazeteci anlattı! ile ilgili etiketler Londra silah Saldırı kensington kraliyet sarayı silah sesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.