Saraçhane'yi organize eden fondaşın FETÖ seviciliği ortaya çıktı

Ekrem İmamoğlu'nun "Adalet Nöbeti" mitinglerini organize eden kişinin, bir dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türk polislerine hakaretten tutuklanan avukat Ali Gül olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada troll bir hesap kullanan Gül'ün, 15 Temmuz darbe gecesinde sokağa çıkan vatandaşlara evlerinde kalmaları konusunda çağrıda bulunarak FETÖ yardakçılığı yaptığı belirlendi.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret etmesinin nedeniyle verilen hapis cezasından sonra CHP, "Adalet Nöbeti" adı altında Saraçhane'de toplanma çağrısında bulundu.

İmamoğlu'nun bu cezaya sevinmesi, ardından da kendini mağdur gösterip milletten destek istemek için konuşmalar yapması ise kafa karıştırmıştı. 

Ekrem İmamoğlu kararı çıktığı an! Akşener 'Gel yeni başladı' deyip sarıldı  İmamoğlu : Evet ablacığım - Internet Haber

FETÖ İBB ÜZERİNDEN RÖVANŞ MI ALIYOR?

Ekrem İmamoğlu'nun Saraçhane'deki Adalet Nöbeti mitingini organize eden kişinin avukat Ali Gül olduğu belirlendi. Ali Gül, 2017 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türk polisine hakaretten tutuklanmıştı. 

Ali Gül, aynı zamanda , Twitter'da troll "Felix Dzerjinski" hesabını kullanan kişi.

Troll hesabı kullanan Ali Gül'ün 15 Temmuz hain darbe girişiminde fake hesaplar üzerinden açıkca darbeciler tarafında saf tuttuğu ve sokağa çıkan insanlara evlerinde kalmaları için çağrıda bulunduğu ortaya çıktı. 

Ayrıca Gül'ün İBB tarafından fonlandığı da iddialar arasında yer alıyor... 

 

Saraçhane'yi organize eden fondaşın FETÖ seviciliği ortaya çıktı ile ilgili etiketler Saraçhane İBB Ekrem İmamoğlu FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.