Sapır sapır dökülen PKK kadın dişiliğine sarıldı!

Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, PKK'nın eski taktiği olan "kadın dişiliği" taktiğini yeniden devreye soktuğunu yazdı. Sosyal medya hesabından PKK'nın biri kadın biri erkek iki sözde yöneticisi arasındaki telsiz konuşmasının detayını paylaşan Ağar, "Belli ki erkek (!) teröristleri kaçınca, PKK yine kadınlara sarılıyor." dedi.

İşte Abdullah Ağar'ın Facebook hesabından paylaştığı "PKK’dan ‘eski’ PKK taktiği!" başlıklı yazısı... 


Terörle mücadelenin ilk yıllarında kadın grupları kuran, bu kadınları merminin önüne, ateşin içine atan, erkek teröristleri cesaretlendirmek ve tahrik etmek için kadın teröristleri erkeklerin önüne ve arkasına katan, erkek gruplarıyla kadın grupları rekabete sokan PKK, şimdi düştüğü açmazda yine kadın teröristlerin “dişiliğini” devreye koymaya çalışıyor.

Dinlemelere takılan telsiz konuşmalarında, sürekli zayiat veren terörist grupların, kadınları ön plana sürdüğü tespit edildi. Buna karşılık kullanılan kadın teröristlerin, verilen ağır zayiatlar nedeniyle talimat veren elebaşlarını suçladığı, talimat veren elebaşının ise kadın gruplara benzer suçlamaları yönelttiği ortaya çıktı. Saha kaynakları; verdikleri kayıplar nedeniyle teröristlerin hareket etmek istemedikleri, sözde talimatlara karşı geldikleri ve iç kavganın her geçen gün arttığını belirtiyor. Bu kavgaların, zaten var olan erkek ve kadın gruplar arasındaki çekişmeyi de artırdığı ve kadınların sürekli öne sürülmekten dolayı örgüte olan güvensizliklerinin gözle görünür hale geldiği ifade ediliyor.

İşte “Entelektüel travmaya sürüklenmenize neden olabilecek” O GÖRÜŞMELERDEN BİRİ:

X(erkek): Beceremiyorsunuz, kaç kişi gitti, bu eğitim boşa mı, nerde perspektif?
Y(kadın): Onları gönderen sizinkilerdir, yanlış düşünce, yanlış, yanlış karar.
X(erkek): Düzgün yapsalardı yaşarlardı.
Y(kadın): Bilirlerdi, bilmediklerinden değil, anlıyorsun, suçlama nereye kadar işe yarar?
X(erkek): Bu o değil, özeleştiri verdirin, nerde eksiktir, şeydir, ne yapmalıdır.
Y(kadın): Biz yapmışız onu, artık siz yapın. Eksiğin çoğu oradadır.
X(erkek): Bunu kesin, zararlı oluyor, denileni yapın, yarın tekrar....
Y(kadın): .... gitmek istemiyorlar, kaç kişi gitmiş!

Güvenlik Güçlerinin etki ve baskısından bunalan PKK’nın özellikle Kandil bölgesinde kadın gruplar üzerinden hareketlilik ve etki üretmeye çalıştığı ifade ediliyor.
Bununla birlikte PKK’nın kadınları, psikolojik terörde de kullanmaya çalıştığı görülüyor.
Örneğin; Irak Sincar’da yuvalanan PKK; Sözde “Afrin’deki kuşatmayı kıracağız” diyerek, Sincar’daki YPJ’li kadın teröristleri Afrin’e sevk ettiğine dair propaganda yapıyor.
Belli ki erkek (!) teröristleri kaçınca, PKK yine kadınlara sarılıyor.

Sapır sapır dökülen PKK kadın dişiliğine sarıldı! ile ilgili etiketler Abdullah Ağar PKK kadın teröristler
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.