Sapık şeyh Fatih Nurullah'ın ifadesi de ortaya çıktı

Sakarya'da müridinin 12 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan 'Fatih Nurullah' olarak tanınan Eyüp Fatih Şağban, ifadesinde iddiaları doğruladı. Ortaya çıkan ses kayıtlarında her şeyi itiraf ettiği görülen sapık şeyhin, “Bir yanlış yaptık ama büyütülecek bir şey yok.” şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Kendisini ‘Uşşaki Tarikati Lideri’ olarak tanıtan ve Fatih Nurullah adını kullanan 58 yaşındaki Eyüp Fatih Şağban ‘çocuk istismarı’ suçundan tutuklanmıştı.

Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tamamlanan fezleke Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Bundan sonraki işlemler Sakarya Başsavcılığı tarafından yürütülecek. Şağban’ın ifadesinden ilk detaylar da ortaya çıktı.

"BİR YANLIŞ YAPTIK AMA BÜYÜTÜLECEK BİR ŞEY YOK"

Hürriyet’ten Musa Kesler'in ulaştığı bilgilere göre kamuoyuna yansıyan ses kayıtlarıyla aynı doğrultuda ifade veren Şağban “Bir yanlış yaptık ama büyütülecek bir şey yok. İleri gitmedi. Pişmanım” dedi. Olayın 3-4 ay önce meydana geldiğini söyleyen Şağban ifadesinde kendisinden para istendiğini de iddia etti.

SES KAYITLARI DOSYADA

Şağban’ın mağdur kızın babası ve bir başka müridiyle yaptığı telefon görüşmesi kayıtlarının çözümleri de soruşturma dosyasına girdi. Mağdurun babasının soruşturmayı yürüten jandarma ekiplerine teslim ettiği bu görüşmelerde mağdur çocuğun babasıyla konuşan Şağban, olayın örtülmesini istiyor.

‘TÜRKİYE’DEN KAÇAYIM’

 Şağban, görüşmenin devamında “Bu duyulursa ya intihar ederim ya bu diyarlardan çeker giderim. Sizinle bu kadar hukukumuz var. Hata yapmış olabilirim ama ileri giden bir mevzu da yok. Ben gittim mi tarikat zaten biter, bu kadar hizmetler ortada kalır. Senin ocağına düştük yani” diyerek babayı ikna etmeye çalışıyor.

 

Sapık şeyh Fatih Nurullah'ın ifadesi de ortaya çıktı ile ilgili etiketler cinsel istismar istismar ifade Çocuk fatih nurullah
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.