Ünlü manken sapık milyarderin tecavüzünden kurtuluşunu anlattı!

ABD'yi şoke eden pedofili iş adamı Jeffrey Epstein'in sapkınlıkları ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son olarak ünlü manken Elisabeta Tai 15 yıl önce milyarder iş adamıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tai, 2004 yılında yaşanan olayı "Bana cinsel saldırıda bulundu. Tamamen çıplak olduğu bir anda kafasına seks oyuncağı fırlatarak kaçmayı başardım" sözleri ile açıkladı. Epstein'in evine yapılan operasyonda reşit olmayan kızlara ait çok sayıda çıplak fotoğraf ele geçirilmişti.

Bir dönem Victoria’s Secret’ın da mankeni olarak çalışan Elisabetta Tai, geçen haftalarda tecavüz, cinsel saldırı ve pedofili suçlamalarıyla gözaltına alınan milyarder iş insanı Jeffrey Epstein hakkında açıklamalarda bulundu. Henüz 21 yaşındayken Epstein ile tanıştığını söyleyen İtalyan manken, iş insanının kendisine tecavüz etmek istediğini söyledi.

New York Post’a konuşan Tai, “Henüz New York’a yeni gitmiştim ve Victoria’a Secret’ta iş bulmak için onunla tanışmamı söylediler. Evine gittiğimde ise evde birçok manken vardı ve o da masaj yaptırmak için hazırlanıyordu. Bir anda benden ona masaj yapmamı istedi ve elime bir seks oyuncağı verdi. Dondum kaldım ne yapacağımı bilemedim. Bir anda var gücümle elimdeki cihazı Epstein’ın kafasına fırlattım. Daha sonra da kaçtım. Yaşadıklarımı kimseye anlatamadım çünkü hem utandım hem de korktum. Onun beni tehdit edebileceğinden endişe ettim” dedi.

Ünlü manken sapık milyarderin tecavüzünden kurtuluşunu anlattı!

Amerikan basını moda camiasında tanınan bir figür olan Epstein’ın bu pozisyonu aracılığıyla genç manken adaylarına tecavüz ettiğini yazdı. İsmini açıklamayan bir diğer manken de yaşananları doğruladı. Victoria’s Secret’ın mankeni olarak görev de alan genç kadın, “Epstein kendisini Victoria’s Secret’a girişin arka yolu olarak tanıtıyordu. Genç kızlara kataloglarda ve reklamlarda yer vereceğinin sözcünü veriyordu. Bu kızlardan bazıları gerçekten de iş bulabiliyordu fakat bulamayanlar da oluyordu” dedi.

Ünlü manken sapık milyarderin tecavüzünden kurtuluşunu anlattı! ile ilgili etiketler ABD Tecavüz manken
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.