Şanlıurfa'daki rehine krizini meyve suyu çözdü

Şanlıurfa’da önceki gece eşi ve 4 çocuğunu gasp ettiği otomobilde rehin alıp, çocuklarından ikisini gün içerisinde, ikisini de bu gece yarısından sonra serbest bırakan cezaevi firarisi Osman B.'ye polis ekipleri, içmesi için meyve suyu verdi. İçerisine uyku ilacı konan meyve suyunu içen Osman B. ve rehin aldığı eşi Gülşah B., bir süre sonra kendisinden geçti. Polis ekipleri, 28 saatlik eylemin ardından, saat 01.15 sıralarında Osman B. ve eşini araçtan çıkarıp hazır bekletilen zırhlı polis aracıyla hastaneye götürdü.

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde polis ekipleri, eşi ve çocuklarını otomobilde silahla rehin alan şüpheliyi ikna etmeye çalışıyor.

Polisin, güvenlik önlemleri aldığı Direkli Mahallesi'ndeki olay yerinde yaklaşık 11 saattir ikna çabaları sürüyor. Gece boyunca müzakereci polis ve emniyet müdür yardımcılarının ikna çalışmalarına rağmen şüpheli Osman Binici teslim olmaya yanaşmadı.

sdkfjnmsdf

Polis ekiplerinin teslim olması için şüpheliyi ikna etme çalışmaları devam ediyor.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, şüphelinin işlediği cinayet nedeniyle bulunduğu cezaevinden izinli çıktığı, ancak geri dönmediği öğrenildi.

Şüpheli, Direkli Mahallesi'nde polisin kimlik kontrolü sırasında eşi ve çocuklarını silahla rehin almıştı.

Tahliyesine 2 yıl kalan şüphelinin daha önce adliye binasında eşini rehin aldığı iddia edildi.

poghjklsf

TALEPLERİNİ AÇIKLADI

Osman B.’yi ikna çalışmaları aralıksız sürerken, şüpheli polisten bir araç tahsis edilmesini ve serbest bırakılmasını istedi. Eşi ve çocuklarını da yanına alacağını söyleyen Osman B.’nin ikna çabaları sürüyor.

Çocuklarını 18 saattir rehin tutan Osman B.’nin Hilvan Açık Ceza İnfaz Kurumundan izinli olarak çıktıktan sonra geri dönmediği ve 6 aydır firari olduğu bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı müzakereci polislerin Osman B.’yi ikna etme çalışmaları devam ediyor.

spougfuhakljkas

Şanlıurfa'daki rehine krizini meyve suyu çözdü ile ilgili etiketler Şanlıurfa Otomobil Çocuk rehin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.