Şanlıurfa'daki bir bina saniyeler içinde yerle bir oldu

Kahramanmaraş'ta saat 04:17'de meydana gelen deprem birçok çevre ilde hissedildi. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kentte bir çok binanın yıkıldığını birçok ölü ve yaralı olduğunu bildirdi. Bahçelievler Mahallesi'nde bir binanın yıkılma anı kameralara böyle yansıdı. İşte o anlar...

Kahramanmaraş'ta saat 04:17'de meydana gelen deprem birçok çevre ilde hissedildi. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kentte bir çok binanın yıkıldığını birçok ölü ve yaralı olduğunu bildirdi.

ÇOK SAYIDA CAN VE MAL KAYBI VAR

Vali Ayhan, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada "17 vatandaşımız vefat etti. 18 binamız şu an yıkılmış vaziyette. Maalesef bazı binalarımızda vatandaşımız var müdahale ediyoruz. Köylerden haber aldık, saha taramımızı yaptık. Genel anlamda köylerimizde olumsuzluk yok. Şu an bütün binalara ulaşıldı. Ekipler geldi, çevre illerden de ekip istedik. Bütün sahadan bilgi aldık. Vatandaşlarımızdan isteğimiz yolları açmalarını istiyoruz. Birinci önceliğimiz vatandaşlarımızın enkaz altından çıkarılması." ifadelerini kullanmıştı.

BİR BİNA BÖYLE YIKILDI

Bahçelievler Mahallesi'nde bir binanın yıkılma anı kameralara böyle yansıdı. 

Şanlıurfa'daki bir bina saniyeler içinde yerle bir oldu

 

Şanlıurfa'daki bir bina saniyeler içinde yerle bir oldu ile ilgili etiketler deprem Şanlıurfa AFAD
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.