Sanki plajda! Caddenin ortasında yola yattı

Adana'da bir kadın kentin işlek caddelerinden birinde plajda güneşlenircesine yola yattı. Hem hayatını hem trafiği tehlikeye sokan kadın kendisine tepki gösteren sürücülerin araçlarına saldırdı.

Adana'da kimliği belirsiz bir kadın, işlek bir caddede yola yatıp, trafiği tehlikeye düşürdü. Tepki gösteren sürücülerin araçlarına da saldırarak zarar vermeye çalışan kadının bu davranışı bir kişi tarafından cep telefonu ile kayda alınıp, sosyal medyada paylaşıldı.

Sanki plajda! Caddenin ortasında yola yattı

Bugün yaşanan olayda, merkez Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi'nde bir kimliği belirsiz bir kadın, trafiğin yoğun olduğu saatlerde yola yatıp, araç trafiğini engelledi. Birkaç dakika süren bu olay ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kayda alınıp, sosyal medya platformunda paylaşıldı. Yola yatan kadın, kendisine tepki gösteren sürücülerin araçlarına da saldırarak zarar vermeye çalıştı.

Sanki plajda! Caddenin ortasında yola yattı - Resim : 2

Yaşananlar soyal medya kullanıcıları tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, bazı kişiler ise kadını davranışından dolayı eleştiren yorumlarda bulundu.

Sanki plajda! Caddenin ortasında yola yattı - Resim : 3

 

Sanki plajda! Caddenin ortasında yola yattı ile ilgili etiketler Adana Seyhan yola yattı atatürk caddesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.