“Sanki hala aramızda…” Atamızın 4K düzenlenmiş videosu herkesi duygulandırdı

Günümüz teknolojisinin hızla gelişmesi eski anılarımızı geri getirmeye başladı. Eski fotoğraf ve videoları renklendirmeden sonra şimdi de video kaliteleri yükseldi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 4K renklendirilmiş videosu herkesi duygulandırdı…

Teknolojinin gelişmesiyle beraber eski fotoğraflar ve videolar sanki günümüzde çekilmiş gibi yeniden düzenleniyor. Yeniden düzenlenen fotoğraf ve videolarda “Fadex” isimli bir Twitter hesabı tarafından Mustafa Kemal Atatürk'ün yeniden renklendirilen 11 saniyelik videosu sosyal medyada viral oldu. 

“Sanki hala aramızda…” Atamızın 4K düzenlenmiş videosu herkesi duygulandırdı

"GERÇEKTEN İNANILMAZ DUYGULANDIM"

Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği görüntüler kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye “Gerçek gibi” yorumunu yaparken bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise “Gerçekten inanılmaz duygulandım” yorumunu ekledi. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Sanki aramızda gibi” ifadesini kullandı.

“Sanki hala aramızda…” Atamızın 4K düzenlenmiş videosu herkesi duygulandırdı ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.