'Sanki Barcelona ile oynadık'

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Medipol Başakşehir'e 4-0 yenildikleri Süper Lig maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Medipol Başakşehir'e 4-0 yenildikleri Süper Lig maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Igor Tudor, kötü futbollarıyla ilgili olarak "Anlamakta zorluk çekiyorum. Geçen hafta ve bu hafta? Konsept aynı ama farklı bir rakip. Başekşehir, bizden daha iyiydi. Artık yapılması gereken tek şey çalışmak. Belkide bu maç sezonun özetiydi, Başakşehir daha iyiydi. Böyle maçlardan sonra konuşacak çok bir şey yok" dedi.

"SANKİ CAMP NOU'DA BARCELONA İLE OYNADIK"

Sahaya çıkardığı 11'in eleştirilmesiyle ilgili görüşü istenen Tudor "Kim oynamış, kim oynamamış bu gereksiz. İlk dakikadan beri takımın, bana verdiği enerji, Camp Nou'ya gelmişiz de, Barcelona ile oynuyormuşuz gibiydi. Biz Galatasaray'ız. Bu kabul edilemez. Maça bakınca enerji tamamen böyleydi, ikili mücadele kazanmamadık, futbol sergileyemedik. Sanki Barcelona ile Nou Camp'ta oynuyordu" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ OYNAMIYORUZ''

Soyunma odasında takıma yaptığı konuşmayı anlatan Hırvat teknik adam "Devre arasında soyunma odasında 'Nou Camp'ta Barcelona ile oynamaya gelmedik, çıkalım top oynayalım, bütün sorumluluğu ben alıyorum' dedim. Ne yazık ki bunu başaramamak beni daha da üzdü. Rakip hata yapmadı, biz hatalar yaptık ve sonuçta bu skor ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi finali oynamıyoruz, bunu anlattım, bu baskıyı anlamadım. Bununla baş edemedik" açıklamasını yaptı.

'Sanki Barcelona ile oynadık' ile ilgili etiketler ıgor tudor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.