Saniyede 20 bin TL kazanıyor! İşte Eda Ece'nin yeni gelir kapısı

Geçtiğimiz günlerde final yapan Yasak Elma dizisinin parlayan yıldızı Eda Ece, kendine yeni gelir kapısı buldu. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından markalarla yaptığı işbirlikleri sayesinde saniyede 20 bin TL kazanıyor.

Ünlü oyuncu Eda Ece, başrolü oynadığı Yasak Elma dizisinin final yapmasıyla birlikte yeni gelir kapısı buldu.

Takvim'in haberine göre; Dizisiyle yakaladığı popülerlik sayesinde Instagram hesabında 7 milyon takipçisi olan güzel oyuncu, bugüne kadar sosyal medya hesabından reklam iş birlikleri yapmaktan uzak durmuştu.

Saniyede 20 bin TL kazanıyor! İşte Eda Ece'nin yeni gelir kapısı

Basketbolcu nişanlısı Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü oyuncu, Instagram hesabı üzerinden yaptığı reklam işbirlikleri ile saniyede 20 bin TL kazanmayı garantiledi.

Saniyede 20 bin TL kazanıyor! İşte Eda Ece'nin yeni gelir kapısı - Resim : 2

15 saniyelik hikayede reklam yapması karşılığında 300 bin TL aldığı konuşulan Eda Ece, böylece saniyede tam 20 bin TL kazanmış oluyor.

Saniyede 20 bin TL kazanıyor! İşte Eda Ece'nin yeni gelir kapısı - Resim : 3

Güzel oyuncuyu ise 15 saniyelik hikayesinden yaptığı iş birlikleri karşılığında 200 bin TL alan Burcu Esmersoy takip ediyor.

 

Saniyede 20 bin TL kazanıyor! İşte Eda Ece'nin yeni gelir kapısı ile ilgili etiketler Eda Ece
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.