Sandık Kokusu dizisi başladı! Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu oyuncuları kim, konusu ne? Sandık Kokusu nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu dizisi 2023 yılında başlayan dram ve aile türünde bir televizyon dizisidir. Dizinin başrollerini Özge Özpirinçci, Necip Memili, Metin Akdülger ve Demet Akbağ paylaşmaktadır.

Dizi, annesine emanet ettiği oğlunu talihsiz bir şekilde kaybeden Karsu (Özge Özpirinçci) ve ailesinin yaşadığı büyük kayıpla değişen hayatlarını, anne olmanın, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli bir şekilde ele almaktadır.

Karsu, genç ve başarılı bir iş kadınıdır. Hayatında her şey yolunda gitmektedir. Sevdiği adamla evlenmiş, bir oğlu olmuştur. Ancak, oğlunun kaybolması ile hayatı alt üst olur. Karsu, oğlunu bulmak için her yolu dener. Bu süreçte, annesi Filiz'in (Demet Akbağ) desteğine ihtiyaç duyar. Filiz, Karsu'ya hem annelik hem de arkadaşlık yapar.

Dizide, Karsu ve Filiz'in yanı sıra, Karsu'nun kız kardeşi Gül (Alina Boz), Karsu'nun kayınbiraderi Metin (Metin Akdülger) ve Filiz'in eski kocası Hasan (Necip Memilli) gibi karakterlerin de hikayeleri anlatılmaktadır.

Sandık Kokusu, güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesi ve duygu yüklü sahneleriyle dikkat çeken bir dizidir.

Dizinin ilk bölümü, 6 Aralık 2023 tarihinde yayınlandı. Dizinin yeni bölümleri, her hafta Çarşamba akşamları saat 20.00'da Show TV'de yayınlanmaktadır.

Dizinin konusu ile ilgili bazı yorumlar gelmeye başladı…

  • "Sandık Kokusu, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile oldukça başarılı bir dizi. Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ'ın performansları çok etkileyici."
  • "Dizi, anne-kız ilişkilerini ve aile bağlarını çok güzel bir şekilde ele alıyor. Geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşmeye çalışan karakterlerin hikayesi çok etkileyici."
  • "Dizinin duygu yüklü sahneleri oldukça başarılı. İzleyiciyi ekrana kilitleyen bir dizi."

 

Sandık Kokusu dizisi başladı! Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu oyuncuları kim, konusu ne? Sandık Kokusu nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler dizi Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.