Sancaktepe'de sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü

İstanbul Sancaktepe’de iki aracın sürücüsü arasında çıkan ‘yol verme’ tartışmasının kavgaya dönüşmesiyle bir kişi yaralandı.

Olay, İstanbul'un Sancaktepe Sarıgazi ilçesinde gerçekleşti. İnönü caddesinde bulunan dört yol üzerinde iki arabanın çakışması sonucu arabalarından inen iki araç sahibi sözlü kavgaya başladı. Sözlü kavganın kısa bir süre sonra fiziksel kavgaya dönüşmesi sonucunda mahalleli olay yerine inerek kavgayı ayırmaya çalıştı.

MAHALLELİ AYIRMAYA ÇALIŞTI

Mahalleli arayolu bulup, kavgayı engellemeye çalışsada engel olamadılar. Oldukça sinirli iki taraf arasındaki yol verme kavgası bıçaklı kavgaya dönüştü. O anları kameraya alan vatandaş son anlarına denk geldiğini belirterek oldukça şok yaşadığını ifade etti. Kavga anında oldukça öfkeli olan taraf, arabasından bıçağı çıkartarak karşısındakine saldırmaya başladı. Bunun üzerine bıçaklayan kişiyi dövemeye başladılar. Mahalleli o an polisi aradığını ifade ederek, bıçaklanan ve bıçaklayan şahısların arabaya binerek uzaklaştıklarını ifade ediyor.

"Mahalleli gençleri sakinlestirirken karşı taraf aracından bıçak alarak kavga ettiği kişiyi bıçakladı"

O anlara şahit olan mahalle sakinlerinden biri olayı şu şekilde anlattı:

"Mahalle dört yol üzeri olduğu için arabalar çakıştı. Bunlar birbirlerine sözlü şekilde kavga etmeye başladılar. Ondan sonra bu olayı gören mahalleliler aşağıya indi kavgayı ayırmak için. Baya birbirini dövdüler. Mahalleli gençleri sakinlestirirken karşı taraf aracından bıçak alarak kavga ettiği kişiyi bıçakladı. Bunun üzerine bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren kişiyi yumrukla dövmeye başladılar. Daha sonra kavga eden şahıslar arabaya binerek uzaklaştı. Biz polisi aradık ama çok geç geldi."

"ADAMIN GÖZÜ DÖNMÜŞ GİBİYDİ"

Olay anına şahit olan bir diğer vatandaş ise şunları söyledi; "Birden mahallede sesi duyarak balkona çıktığımda genç bir çocuğa iki kişi birden saldırmaya başladı. Mahalleli ile birlikte bagırdık hatta inenelerde oldu. Bıçaklı saldırı gerçekleşti ama kimse engelleyemedi. Biz plakaları almıştık. Bıçaklanan kişinin üstü yaralıydı. Polisten edindiğimiz bilgilere göre yaralanan hastaneye gitmiş. Plakaları Polis memurlarına verdik. Oldukça bagırdık ama elimizden gelen birşey olmadı. Keşke yaralanma olmasaydı. Adamın gözü dönmüş gibiydi. Bu 4 yol üzerinde sürekli kavga çıkıyor. Mahalleli olarak şikayetçiyiz. Polise plakaları verdik yakalanmalarını umuyoruz."

Bu yol üzerinde oldukça yol kavgası gerçekleştiğini belirten mahalleli, şikayetçi olduklarını ifade ederek yetkililerden yardım istedi.

Sancaktepe'de sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü ile ilgili etiketler Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.