'Sanatçı' tayfamız bildiğiniz gibi: Arap kökenli Sermiyan Midyat'tan uçakta 'Arapça' tepkisi!

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın Trabzon'a seyahat ettiği sırada uçaktan yaptığı paylaşım gündem oldu. Hem Kürt Hem Arap kökenli olan Midyat'ın "Trabzon uçağındayım. Herkes Arapça konuşuyor. Umarım Trabzon'a gidiyorum." sözleri "Bu ne yaman çelişki.." dedirtti.

Mardinli ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, büyük tepki çekti. 

UÇAKTA DİL TEPKİSİ

Sermiyan Midyat, Trabzon'a yolculuk yaptı. Ancak Trabzon seyahati sırasında Midyat'ın dikkatini 'Arapça' konuşmalar çekti. 

"HERKES ARAPÇA KONUŞUYOR"

Hem Kürt Hem Arap kökenli olan Midyat yaptığı paylaşımda, "Trabzon uçağındayım. Herkes Arapça konuşuyor. Umarım Trabzon'a gidiyorum." ifadelerini kullandı.

IRKÇILIKLA SUÇLANDI

Kendi diliyle dalga geçen Midyat'ın paylaşımını çok sayıda kullanıcı, hem ırkçılık yaptığını hem de turistlerin ekonomiyi canlandırdığını söyleyerek sert bir şekilde eleştirdi.

İşte Midyat'ın o paylaşımı:

'Sanatçı' tayfamız bildiğiniz gibi: Arap kökenli Sermiyan Midyat'tan uçakta 'Arapça' tepkisi! ile ilgili etiketler Sermiyan Midyat uçak Arapça
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.