Sanat camiası 'Rush' için harekete geçti

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve iş insanı Levent Kürkoğlu'nun sahibi olduğu Rush isimli köpek, her yerde aranıyor. Kürkoğlu'nun Çin Aslanı cinsi köpeği bulana ödül vereceği belirtildi. Sanat camiası da sosyal medya üzerinden Rush için harekete geçti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İstanbul’un çeşitli yerlerinde kafe ve restorantları bulunan iş insanı Levent Kürkoğlu, bundan 6 yıl önce, kızları Dilara ve Aleyna için 'Çin Aslanı' türü olan bir köpek aldı.

Köpeği Beşiktaş’ta bulunan kafelerinde besleyen Dilara ve Aleyna kardeşler, her gün kendisi ile ilgileniyor ve adeta ailenin bir bireyi gibi gördükleri Rush’a bakıyorlardı.

RUSH’I BULANA ÖDÜL VAR! 

Rush, Beşiktaş’ta bulunan tüm esnafın adeta maskotu olmuş ve herkes tarafından bilinen ve sevilen bir köpek olmuştu.

Bu arada Kürkoğlu’nun tanıdığı sahne ve sanat camiasının tanımış sanatçıları da, Rush ile ilginiyor ve seviyorlardı.

Ancak geçtiğimiz perşembe akşamı kafenin açık unutulan kapısından çıkan Rush’a aniden ortadan kayboldu.

Kürkoğlu ailesini ve çalışanlarının tüm aramalarına rağmen, Rush adlı köpek bulunamadı.

Bunun üzerine Kürkoğlu, sosyal medya hesabından Rush’ı bulana ödül verileceğini duyurdu.

Sanat camiası 'Rush' için harekete geçti

SANAT CAMİASI HAREKETE GEÇTİ!

Dilara ve Aleyna adlı iki kız kardeş, köpekleri Rush’ı gözyaşları içinde, ”Her yerde onu bağıra çağıra arıyoruz. Bulanlar ne olur haber versinler. Kaç günden beri uyuyamıyoruz. Rush mutlaka bize geri dönerdi. Birileri saklıyor olabilir.” diyerek ararken, sanat camiasından birçok sanatçı da, köpeğin bulunması için harekete geçti.

Aralarında Cem Özer, Aydan Şener, Yonca Evcimik, Didem Soydan, Şevval Sam, Behzat Uygur, Ceylan Çapa, Danla Bilic, Zeynep Alkan, Sezer Çakır, Hazal Filiz, Onur Ateş, Sezen Destina gibi isimlerin de yer aldığı ünüler, ”Rush dün geceden beri kayıp. Beşiktaş ve çevresinde mavi mavi tasması var üzerinde. Lütfen paylaşırmısınız. Gören varsa haber versin lütfen.” ifadeleriyle paylaşımda bulundu.

Sanat camiası 'Rush' için harekete geçti ile ilgili etiketler Beşiktaş İstanbul köpek sanat camiası Rush Levent Kürkoğlu çin aslanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.