Sana Söz dizisine Müge Anlı konuk oluyor! Elif Karaca'ya büyük tüyo! Yeni bölüm detayı ortaya çıktı!

Polisiye dram türünde ekrana gelmeye başlayan Sana Söz'de Müge Anlı detayı izleyenleri heyecanlandırdı. Dizide yer alan Müge Anlı'nın yıllardır yaptığı cinayetleri çözme ve kayıpları bulma hikayesi artık gerçek oluyor. Müge Anlı'nın Sana Söz'ün yeni bölümünde yer alacağı iddia ediliyor.

Salı akşamları izleyicisi ile buluşan Sana Söz beklentilerin altında kaldı. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrol oynadığı dizi aynı gün yayınlanan Masumlar Apartmanı, Destan ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi rakiplerinin arasında adeta kayboldu. Her hafta düşen reytinglere ise çara bulundu.

Müge Anlı'nın konuk oyuncu olarak katılacağı iddia edilen Sana Söz'de Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Elif Karaca karakteri dizide tıpku Anlı gibi cinayetleri çözme ve kayıpları bulma gibi olayların yer aldığı bir programın sunuculuğunu yapıyor. Ancak bu detay bile Sana Söz'ün reytinglerdeki karşılığını bulamadı.

Sana Söz dizisine Müge Anlı konuk oluyor! Elif Karaca'ya büyük tüyo! Yeni bölüm detayı ortaya çıktı!

ATV'nin gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi hayatın içinden olayların diziye yansıması birçok izleyicinin ilgisini çekmişti. Ancak ilerleyen bölümlerde bu konunun bile dikkati çekmediğinin farkına varan yapımcı ekip ünlü suncuyu diziye konuk olarak getirmekte buldu.

Sana Söz dizisine Müge Anlı konuk oluyor! Elif Karaca'ya büyük tüyo! Yeni bölüm detayı ortaya çıktı! - Resim : 2

İddiaya göre Sana Söz'ün ilerleyen bölümlerinde Müge Anlı'nın Elif Karaca'nın konuğu olacağı söylendi. Ancak henüz ünlü sunucudan bir açıklama gelmedi.

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın performanslarına rağmen reytinglerdeki başarısızlık bakalım Anlı'nın katılmasıyla ne duruma gelecek?

Sana Söz dizisine Müge Anlı konuk oluyor! Elif Karaca'ya büyük tüyo! Yeni bölüm detayı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Müge Anlı Nehir Erdoğan Erkan Petekkaya Sana Söz
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.