'Sana eşcinsel cin musallat olmuş' diyerek tacizde bulunan cinci hoca Ömer San cezaevine gönderildi!

Kocaeli Gölcük'te Ömer San isimli sahte cinci hoca, kendisinden yardım istemeye gelen bir gence cinsel istismarda bulundu. "Sana eşcinsel cin musallat olmuş" diyerek genci kandıran cinci hoca San, yalnız bir odaya götürerek "Sen mastürbasyon yap, eşcinsel cinler o sırada gelecek" dedi. Gencin şikayeti sonrası cinci hoca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başına sürekli talihsiz olaylar geldiğini dile getiren bir genç 19 Kasım'da annesini de yanına alarak kendisini hoca olarak tanıtan Ömer San'ın evine gitti. 

İlk ziyarette Ömer San'ın isteğiyle odada yalnız kaldıklarını aktaran genç, hocanın kendisine, "Sana eşcinsel cin musallat olmuş" dediğini söyledi.

Diken'de yer alan habere göre istismara maruz kalan genç, ifadesinde şunları kaydetti:

"SANA EŞCİNSEL CİN MUSALLAT OLMUŞ,BUNU GÖREBİLİYORUM"

"Hocayla baş başa kaldığımda bana 'Bu zamana kadar bir erkekle ilişkiye girdin mi' dedi ve ardından 'Sana eşcinsel cin musallat olmuş, bunu görebiliyorum' dedi. Ardından bana sorular sormaya devam etti. Sohbet ettikçe kız arkadaşımdan muhabbet açıldı. Kız arkadaşımı çok sevdiğimi, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğumuzu anlattım. Hoca bana 'Kız arkadaşın çocuk aldırdı mı? O kız sen hayatındayken başka biriyle birlikte olmuş. Bana bunu cinler söyledi. O kızdan en yakın zamanda ayrıl. Başkasının artığıyla sen mi uğraşacaksın' dedi. O sırada bana dönerek dua okudu, üfledi. Bana 'Sana dört tane cin musallat olmuş. Bunlardan bir tanesi eşcinsel cin' dedi. Hoca'ya bunlardan nasıl kurtulabileceğimi sordum. O da bana 'Bugün eve gittiğinde mastürbasyon yap. Bunu yaparken de video kaydına al ve bana gönder' dedi."

 

'Sana eşcinsel cin musallat olmuş' diyerek tacizde bulunan cinci hoca Ömer San cezaevine gönderildi!

"4 BİN TL'YE KORUMA MUSKASI"

Genç, ifadesinde video kaydı aldığını ancak sırtı dönük olduğu için Ömer San tarafından kabul edilmediğini söyledi. Bir gün sonra arkadaşıyla birlikte Ömer San'ın evine giden genç bu kez, "4 bin TL'ye aile koruma muskası" hazırlandığını belirtti.

"SEN MASTÜRBASYON YAP, EŞCİNSEL CİNLER O SIRADA GELİYOR"

Daha sonra Ömer San'ın arkadaşını gönderdiğini belirten mağdur şöyle devam etti:

"Arkadaşım odadan çıktıktan sonra hoca bana 'Ben de odadan çıkayım. Sen mastürbasyon yap, haz al. Eşcinsel cinler o sırada geliyor' dedi. Ben uygun olmayınca, 'O zaman benim yanımda mastürbasyon yap. Çünkü hazır olman lazım. O anda eşcinsel cinler geliyor' dedi."

"BENİ KIZ OLARAK DÜŞÜN" 

İstismara maruz kalan gencin aktarımına göre; Ömer San mağdurdan kendisine dokunmasını ve kendisini tatmin etmesini istedi. Mağdur da Ömer San'a mastürbasyon yaptı.

Mağdur, Ömer San'ın "Cinler bizi eşcinsel sansın", "Beni kız olarak düşün, kalçalarımı elle", "Cinleri topluyorum" dediğini ve "Toplanın, toplanın" diye kendi kendine konuştuğunu da anlattı.

 

"SON BİR CİN KALDI. BUNU DA ALALIM YARINA BIRAKMAYALIM"

Mağdur, Ömer San'ın kendisine öpüşmekten hoşlanıp hoşlanmadığını sorduğunu, şalvarını indirdiğini ve "Son bir cin kaldı. Bunu da alalım da yarına bırakmayalım" dediğini aktardı.

'Sana eşcinsel cin musallat olmuş' diyerek tacizde bulunan cinci hoca Ömer San cezaevine gönderildi! - Resim : 2

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ailesinin yönlendirmesiyle jandarma karakoluna giden mağdur, Ömer San'dan davacı oldu. Adliyeye sevk edilen Ömer San tutuklanarak cezaevine gönderildi. Söz konusu kişinin sosyal medya hesaplarında Medresetü'l Mahmudiyye isimli bir yerde çalıştığı yazıyor.

"ALLAH BELANI VERSİN SENİN"

Skandal olay sonrası Twitter hesabından eleştiride bulunan gazeteci İzzet Çapa, "Burası Gölcük... Bu gördüğünüz de sözde bir hoca. Bir öğrencisine ‘Sana eşcinsel cin kaçmış’ diyor ve tedavi olarak da çocuğa mastürbasyon yaptırıyor. Haysiyetsiz şerefsiz cinci hoca Ömer San tutuklanmış. Allah belanı versin senin..." dedi. 

'Sana eşcinsel cin musallat olmuş' diyerek tacizde bulunan cinci hoca Ömer San cezaevine gönderildi! ile ilgili etiketler ömer san cinci hoca sahte hoca mastürbasyon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.