San Marino'dan Müller'e 10 maddelik olay mesaj

San Marino'nun sadece defans yaptığını ve futbola bir şey katmadığını söyleyen Tomas Müller'e karşı cepheden 10 maddelik bir mesaj geldi.

Thomas Müller'e San Marino'dan çok sert tepki

Geçtiğimiz cuma günü oynanan Dünya Kupası eleme turundaki San Marino-Almanya karşılaşmasından sonra skora katkıda bulunmayan Thomas Müller bir açıklama yaparak bu tür maçları pek sevmediğini belirtti. Alman futbolcunun 8-0 biten maçın ardından söyledikleri büyük tepki çekti.

"Adil olmayan karşılaşmaların mantığını anlamıyorum. Onlar için özel bir maç olabilir, Dünya Şampiyonları'na karşı oynuyorlar, anlayabiliyorum. Ama hücum etmeden sadece defans oyunu oynadılar" ifadelerini kullanan Müller'e, San Marino Milli Takımının basın danışmanı Alan Gasperoni facebook hesabından cevap verdi:

"Sevgili Thomas Müller, kesinlikle haklısın.

Cuma gecesindeki gibi oynanan futbol kesinlikle senin için anlamsızdır. Tekrar söylüyoum Thomas, buraya bedava tatil için gelmeyebilirdin. Onun yerine eşinle lüks evinde bir hafta tatil yapabilirdin ya da sponsorların aracılığıyla binlerce euro kazanabilirdin.

Sana güveniyorum ama izin ver sana neden San Marino-Almanya maçını önemsediğimi anlatiyim. Belki sana fikir vermiş olurum...

1.Bizim gibi zayıf bir takıma gol atamamış olman. Simoncini sana gol şansı vermediği için kızmadığını söyleyemezsin...

2. Futbol sizin malınız değil. Sev ya da sevme futbol ayrıca bizim de malımız.

3.Avrupalı gazeteciler hala senin kazandığın paradan çok rüyalarını takip edebilen genç insanları gördü.

4. Almanların asla değişmeyeceği kanıtlandı. Tarih belliki size kazandığınız için hadsiz olmamanız gerektiğini öğretememiş.

5.Oyunu takip eden 200 San Marinolu gencin daha çok çalışması gerektiğini gördük. Belki ileride yapacakları fedakarlıklarla bir Dünya Kupası maçına tekrar çıkabilirler.

6. Federasyonlarımız için iyi bir maç oldu. Siz aldığınız parayla ülkenizde futbol akademileri, stadlar yapabilirsiniz ancak biz bu 90 dakikalık oyundan federasyonumuzu kazandığı parayla Acquaviva adlı bir kent kuracağız. Siz bunu ancak 6 aylık maaşınızla gerçekleştirebiliyorken biz bunu 90 dakikalık işle halledebileceğiz. Kötü sayılmaz değil mi?

7. Standınız Allianz Arena büyüklüğündeki ülkemiz için gazetelerde çıkmamız iyi oldu. Çünkü futbol her zaman iyidir.

8. Maçta hat-trick yapan arkadaşın Gnabry için iyi oldu çünkü şimdi Werder ile anlaşma yenilemek ve maaşını ikiye katlamak için bir sebebi var.

9. San Marino'ya (her ne kadar yenilmiş ve üzgü olsalarda) bir milli takımı olduğunu hatırlattınız.

10. Benim için unutulmaz bir maç oldu çünkü en kaliteli adidasları giyiyor olsan bile aslında içinde bir yerde beyaz çorap ve sandalet giyen biri olduğunu gördüm.

Sevgiler, Alan "

San Marino'dan Müller'e 10 maddelik olay mesaj ile ilgili etiketler san marino Tomas Müller
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.