Samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz cinayetinde sıcak gelişme! Duruşma tarihi belli oldu!

Mimar Başak Cengiz'in samuray kılıcıyla katledilmesiyle ilgili hazırlanan iddianame Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Sanık Can Gök Boz hakkında 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis cezası istendi. Başak Cengiz davasından İlk duruşma ise 25 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

İstanbul'un ataşehir ilçesinde Mimar Başak Cengiz'in samuray kılıcıyla katledilmesine ilişkin soruşturmada sıcak bir gelişme yaşandı.

İLK DURUŞMA 25 ŞUBAT'TA OLACAK

Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, savcılığın gönderdiği iddianameyi kabul etti. Davanın ilk duruşması 25 Şubat 2022'de gerçekleştirilecek.

 

İŞTE CANİ BOZ HAKKINDA İSTENEN CEZALAR

Sanık Can Göktuğ Boz'un "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "silahla tehdit" suçundan 2 yıldan 5 yıla, "ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletleri satın alma, taşıma veya bulundurma" suçundan da 6 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz cinayetinde sıcak gelişme! Duruşma tarihi belli oldu! ile ilgili etiketler Başak Cengiz samuray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.