Samuel Eto'o federasyon başkanlığının ilk gününde herkesi işten kovdu!

Dünyaca ünlü futbolcu Samuel Eto'o Kamerun Futbol Federasyonu başkanlığına seçildi. Yaptığı ilk icraat ise işe geç kalan herkesi kovmak oldu.

Samuel Eto'o Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı oldu. İlk iş gününde fırtınalar estiren dünyaca ünlü futbolcu işe geç kalan personeli kovdu.

ETO'DAN SES GETİREN İCRAAT!

Federasyondaki ilk iş gününde 07.30'da federasyon binasına giden Eto'o, işbaşı saati olan 08.00'den sonra işe gelen çalışanları evlerine geri gönderdi. Eto'o'nun işe geç gelen çalışanların işlerine son verdiği belirtildi.

GEÇ GELİNMEMESİ YÖNÜNDE TALİMAT VERDİ

Başkan seçildikten sonra çalışanlara mesai başlangıcıyla ilgili bilgilendirme yapıldığı ve geç gelinmemesi yönünde talimatı verildiği ancak buna rağmen işe geç gelen çalışanlar olunca Eto'o'nun bu çalışanları işten çıkardığı ifade edildi. Efsane futbolcunun aldığı karar ülkede tepki çekerken konuyla ilgili Kamerun Futbol Federasyonu'ndan resmi bir açıklama yapılmadı.

Samuel Eto'o federasyon başkanlığının ilk gününde herkesi işten kovdu! ile ilgili etiketler futbol Samuel Eto Samuel Etoo
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.