Samsunspor’dan 15 farklı dilde ‘Kadına Şiddete Hayır’ forması

TFF 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor, yeni formasını özel bir video ile tanıttı. Video tanıtımında üzerinde 15 ayrı dilde ‘Kadına Şiddete Hayır’ yazan mor renkli formada, “Kadına şiddete son vererek bu utancı daha fazla üzerimizde taşımayalım. Dünyanın en ağır forması çok yakında Store 55 mağazalarında satışta” sözlerini kullandı.

Samsunspor yeni sezon formalarında "Kadın Şiddet'e Hayır" temasını işledi. Karadeniz'in Kırmızı-Beyazlı ekibi, Mor renkteki formasının tanıtım videosunda, "Bir cümle düşünün; hangi dilde yazılırsa yazılsın, hangi dilde söylenirse söylensin aynı sorumluluğu taşıyan... O cümleyi bu videonun başından beri farklı dillerde gördünüz. Ne anlama geldiğini anlayamadıysanız Türkçe'sini de söyleyelim; KADINA ŞİDDETE HAYIR! İşte bu cümle 15 farklı dilde, dünyanın en ağır formasında. Gelin bu formayı ve bu mesajı sezon boyunca hep birlikte sırtımızda taşıyalım. Kadına şiddete son vererek bu utancı üzerimizde taşımayalım" ifadeleri kullanıldı.

 Samsunspor’dan 15 farklı dilde ‘Kadına Şiddete Hayır’ forması

U19’DA ŞAMPİYON YILPORT SAMSUNSPOR

TFF 1. Lig U19 Finali'nde Balıkesirspor'u 2-1 mağlup eden Yılport Samsunspor şampiyon oldu. Antalya'nın Manavgat ilçesinde oynanan final maçında ilk yarı Balıkesirspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karadeniz ekibi 89'da bulduğu golle maçı 2-1 kazandı ve 2020-2021 TFF 1'inci Lig U19 Ligi şampiyonu oldu.

Yılport Samsunspor'a kupa ve madalyalarını Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile Genç Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas tarafından verildi. 

Balıkesirspor'dan 17 golle Peter Ambrose, gol kralı olurken; en değerli oyuncu Bursaspor'dan Eren Tunalı seçildi. En iyi teknik direktör ödülüne Yılport Samsunspor takımını çalıştıran Recep Sermet Boyar layık görüldü.

Samsunspor’dan 15 farklı dilde ‘Kadına Şiddete Hayır’ forması ile ilgili etiketler kadına şiddet Samsunspor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.