Samsung'tan gönüllere dokunan 19 Mayıs reklamı!

Teknoloji devi Samsung'un 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı reklam filmi yayınlandı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de oldukça geniş bir pazara sahip. Akıllı telefon, televizyon ve beyaz eşya başta olmak üzere pek çok ürün ile hizmet veren teknoloji devi ülkemizdeki önemli günlere de kayıtsız kalmadığını gösteriyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na dair geri sayımın sürdüğü şu günlerde Samsung’dan alkış toplayacak bir reklam filmi geldi.

TanısanSeverdin hashtagi ile yayınlanan reklam Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andığımız bu anlamlı güne duygusal bir bakış atıyor. 19 Mayıs 1919’un 100. yılı kutlu olsun sloganı ile sona eren reklam yayınlanmasıyla beraber sosyal medyada kısa sürede büyük beğeni toplamayı başardı.

Teknoloji şirketlerinin faaliyet gösterdiği ülkelerde yayınladıkları bu ve benzeri reklam filmleri, kullanıcıların markaya yaklaşması açısından son derece olumlu yansıyor. Pazar günü kutlanacak olan milli bayramımız öncesi Samsung’dan gelen bu anlamlı reklam filmini videodan izleyebilirsiniz.

 

Samsung'tan gönüllere dokunan 19 Mayıs reklamı! ile ilgili etiketler Samsung
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.