Samsung Galaxy S8 özellikleri sızdırıldı!

Galaxy S8 özellikleri hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Galaxy S8 özellikleri ile Note7'den daha üstün olacağa benziyor. İşte yeni Samsung'un özellikleri hakkındaki sızıntılar haberimizde.

Galaxy S8'in özellikleri ile ön plana çıkacak bir telefon olacağı Note7'nin üretiminin durması ve satıştan çekilmesinden sonra kesinleşmişti. Ancak yine de telefonun hangi özellikleri ile nasıl ön plana çıkacağı merak konusu olmuştu. Gelen sızıntılara göre Galaxy S8 özellikleri ile Note7 modelini aratmayacağı gibi daha üstün özelliklere sahip olacak.

KAMERASI NASIL OLACAK

Galaxy S8 özellikleri için şimdiye kadar birçok iddia ortaya atıldı. Telefonun özellik sızıntıları arasında en dikkat çekeni ise çift kamera oldu. Bildiğiniz gibi Samsung'un rakibi Apple, iPhone 7 Plus ile çift kameraya geçiş yapmış ve kullanıcılardan olumlu geri dönüşler almıştı. Samsung da yeni modelinde çift kameraya yer verebilir.

281120161240251463929_3.jpg

Galaxy S8'in kamerasının nasıl çalışacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Firmalar ikinci arka kamerayı ya geniş açı için ya da alan derinliği için kullanabiliyor. Burada kararı firma vereceği için ikinci ana kameranın nasıl çalışacağını kestirmek güç. Ancak tahminlere göre; birinci ana kamera geniş bir açıya sahip olduğu için ikinci kamera muhtemelen alan derinliği için kullanılacaktır.

İŞLEMCİ SNAPDRAGON OLABİLİR

Tepe model Galaxy serilerinde kendi ürettiği Exynos yonga setlerine yer veren Samsung, bu politikasından Galaxy S8 ile vazgeçebilir. Söylentilere göre; Galaxy S8 modelinde Snapdragon 835 yonga setine yer verilecek. Ancak geçtiğimiz gün yapılan açıklamalarda 10nm FinFET

teknolojisi ile yeni Exynos yonga setlerinin üretimine başlandığı dile getirilmişti.

281120161241271462639_3.jpg

Bu açıklamayı göz önünde bulundurursak Galaxy S8'in, Amerika'da Snapdragon 835, Avrupa'da ise belki 10nm FinFET ile üretilen Exynos yonga seti ile gelebileceğini söyleyebiliriz.

Son açıklamalara göre; Galaxy S8'in RAM bölümünde ise 6 GB tercih edilecek.

EDGE MODELİ GELMEYEBİLİR

Galaxy Note7 modeli ile tepe modellerinde sadece kavisli ekran kullanacağının sinyallerini veren Samsung, yeni modelinde de sadece kavisli ekran kullanabilir. Bu da Galaxy S8 edge modelinin gelmeyeceği anlamına geliyor.

Galaxy S8'in 5.5 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüğünde AMOLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Ancak ekran konusunda yeni bir atılım yapılıp iPhone 7'de yer alan DCI-P3 Wide Color Gamut'a geçiş yapılabilir.

Son gelen bilgilere göre Galaxy S8'de ekran kasa oranı %90 olacak. Bu da demek oluyor ki Galaxy S8'in ön yüzeyi komple ekran olacak.

IRIS SCANNER ÖZELLİĞİ GELİYOR

Note7 modelinde yer alan IRIS SCANNER yani göz tarama özelliğinin Galaxy S8 modelinde yer alacağı söyleniyor. Note7'nin satıştan çekilmesi göz önünde bulundurulursa bu söylentinin doğru olma ihtimali çok yüksek. Galaxy S8, göz tarama özelliği sayesinde kullanıcısına üst seviye bir güvenlik sunacak.

281120161242071460266_3.jpg

Göz tarayıcısının yanında optik parmak izi okuyucusu da Galaxy S8'de yer alacak.

Galaxy S8'in fiyatının Galaxy Note 7 ile aynı olmasını bekliniyor. Ama telefon piyasaya çıkmadan yapılan bütün tahminler ve sızıntılar boşa çıkabilir. Geriye telefonu merakla bekleyenlerin Samsung'un Note 7'nin kötü şöhretini unutturmak için neler yapacağını beklemek kalıyor.

Samsung Galaxy S8 özellikleri sızdırıldı! ile ilgili etiketler Samsung Galaxy S8 note7 özellikler sızdırıldı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.