Samsung Galaxy Note 9'un fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

Samsung'un en yeni ürünü Galaxy Note 9'un fiyatı tanıtımdan önce sızdı! Samsung Galaxy Note 9'un fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? Cihazla ilgili tüm bilgileri bu haberde bulabilirsiniz.

Teknoloji devi Samsung'un yeni ürünü Galaxy 9'un fiyat bilgisi sızdı. Samsung Galaxy Note 9'un fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? Samsung'un yeni amiral gemisi olan cihazla ilgili tüm bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 9'un fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?


SAMSUNG GALAXY NOTE 9'UN FİYATI NE KADAR?
Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un yeni akıllı telefon modeli Galaxy Note 9'u tanıtması için geri sayım sürüyor. Şirketin 9 Ağustos tarihinde yeni akıllı saat modelleri ile birlikte tanıtacağı Galaxy Note 9'un fiyatı lansman öncesi internete sızdı.

Yeni gelen bilgilere göre 128 GB depolama alanına sahip olan modelin 1050 Euro fiyat etiketi ile geleceği belirtiliyor. 512 GB depolama alanı bulunan Galaxy Note 9’a sahip olmak isteyenlerin de 1250 Euro ödemesi gerekiyor.

ÖZELLİKLERİ NELER?

9 Ağustos tarihinde lanse edilecek Samsung Galaxy Note 9, Note ailesinin tamamında olduğu gibi S-Pen stylus kalem ile gelecek. Ancak yeni S-Pen diğerlerine göre çok daha yetenekli olacak. Bunun arkasında ise Bluetooth LE teknolojisi yer alıyor. FCC tarafından kesinleşen bu detay, kaleme bakışı değiştirecek gibi duruyor. Bluetooth ile kalemin ciddi oranda bağımsız hale geleceği söyleniyor. Kişilerin kalem üzerinden müzik kontrolü yapabileceği söylenirken, bir deklanşör (Fotoğraf çekme, video başlatma) olarak kullanılması da bekleniyor. Buna ek olarak dijital asistan Bixby’e hızlı erişim sunacağı söylenen yeni S-Pen, telefondan metrelerce uzakta dahi bu görevleri yerine getirebilecek deniyor. Bu da telefonu almayı düşünenler için güzel bir detayı oluşturuyor. Kalem sonunda çok da işlevsel hale geliyor.

Galaxy Note 9’un artık ezberlenen teknik özellikleri şöyle:
- Telefon 6,4 inç boyutunda 2960×1440 piksel Super AMOLED bir ekran üzerine kuruluyor.
- Gücünü Exynos 9810 ya da Snapdragon 845‘ten alacağı söylenen telefon, 6 GB / 8 GB RAM ve 128 GB / 256 GB / 512 GB depolama ile geliyor.
- Arkasında Galaxy S9+ gibi çift lensli bir 12 megapiksel kamera sisteminin yer alan Note 9, burada bir geniş bir de zoom lens sunuyor.
-  Kamera performasının oldukça arttığı iddia edilen telefonun önünde ise 8 megapiksel çözünürlükte F1.7 diyaframa ve 1/3.6 inç sensöre sahip bir kamera yer alıyor.
- 3.5mm kulaklık girişini de bünyesinde barındıran cihaz, 4.000 mAh pil taşıyor.

SAMSUNG
Samsung Lee Byung-Chul tarafından, 1938 yılında kurulmuş olan Güney Kore merkezli bir şirkettir. Yönetim Kurulu Başkanı Lee Kun-Hee'dir. Samsung çeşitli şirketlerden oluşan bir grup olup, bunlardan en önemlisi, Samsung Elektronik'tir.

Tarihçesi
Şirket ilk olarak yakın ülkelere kurutulmuş balık, sebze ve meyve satmak amacıyla kuruldu. Daha sonraki yıllarda un değirmenleri ve şeker makineleri de işletmeye başlayan firma, üretim alanlarını yaygınlaştırdı ve 70’li yıllara doğru ağır sanayi endüstrisine yatırım yapmaya başladı.

Samsung, 1990'lı yıllarda, Kore dışında hızlı bir büyüme göstermiştir. Diğer Asya şirketlerinin aksine, 1997'deki Asya Ekonomik Krizi'ni neredeyse hasarsız atlatmıştır. Sadece Nissan tarafından kurulan Samsung Motor Co.'nun, Renault'a satışını gerçekleştirerek otomotiv işinden çıkması gerekmiştir. Bu dönemde Elektronik ve bileşenlerine yatırım yapılmış, Samsung Elektronik; grubu içerisinde bulunan en etkin şirket haline dönüştürülmüştür. Grubun inşaat şirketi de, bu dönemde, Kuala Lumpur'daki Petronas Kuleleri inşaatı ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Samsung Elektronik 2000-2005 yıllarında rekor büyüme ve kâr elde edip, dünyanın en değerli markaları sıralamasında 2. sırada yer almaktadır.

Amerika ve Avrupa'da birçok ürünü tasarım teknoloji ve patent ödülleri almıştır ve almaktadır. Elektronik, (televizyon, telefon, bilgisayar), otomotiv, tıp, uzay araştırmaları gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir. Güney Korede uydu üretimini neredeyse tek başına Samsung yapmaktadır. Japon şirketleri ile de Japonya için uydu yapımında ortak olmuşlardır. Elektronik sektöründe Dijital kamera, DVD, Blu-Ray, VCD, Uydu alıcısı, DVD-CD üretimi, Beyaz eşya (Buzdolabı, Çamaşır, Bulaşık makinesi), Bina yönetim sistemleri gibi çok çeşitli alanlarda üretim yapmaktadır. Televizyon sektöründe de uzun bir geçmişe sahip olan Samsung 1960'lı yıllardan beri televizyon üretimi yapmaktadır. LCD üretiminde pazar payının oldukça önemli bir bölümünü oluşturur. Birçok marka panel olarak Samsung panelleri televizyonlarında kullanmaktadır. Ayrıca Samsung 3D LED TV'nin geliştirilmesinde çok önemli bir rol oynamıştır.

Telekomünikasyon sektöründede cep telefonları ile rekabete giren Samsung telefon üretimi ve satışında ilk sıradadır. Kısa sürede telekomünikasyon sektöründe bu çıkışı yapmasının sebebi Ar-Ge yatırımının fazla olması üretimini ve modellerini kullanıcının isteğine göre düzenlemesi ve uygun fiyata yüksek teknolojili cihazlar üretmesidir. Ayrıca Güney Kore gibi bir ülkede üretim yapması ve telekominikasyon yeniliklerinin ilk uygulandığı ülkelerden birinde bulunması (3G, Mobil TV'yi uygulayan ilk ülkelerden biri güney korede 4G denemeleri yapılmaktadır) diğer telefon markalarının birkaç ay sonra çıkaracağı modelleri ve özellikteki telefonları çıkarmasında yardımcı olmaktadır. Ayrıca IBM den sonra en çok patent alan şirkettir. Son olarak samsung 2010 yılında çıkardığı Samsung Wave cep telefonunda kendi ürettiği işletim sistemi olan "Bada"yı kullanmış ve mobil telefon sektöründe yazılım işinede girerek alanlarını daha da çok genişletmektedir. 2012 yılı toplam ciro olarak 187.5 milyar dolarla dünyanın en büyük elektronik şirketidir. 2012 yılının üçüncü çeyreğine göre akıllı telefon pazarında Apple'ı, toplam telefon satışlarında Nokia'yı geçerek pazarın lideri durumundadır.

Apple ile yaşanan hukuki sorunlar
Amerika Birleşik Devletleri mahkemesi Apple ürünlerinin mukallitliğini yaptığına kanaat getirdiği Samsung'u 290 milyon dolar tazminata mahkûm etmiştir.

Samsung Galaxy Note 9'un fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? ile ilgili etiketler Samsung galaxy note 9 fiyatı ne kadar özellikleri ne
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.