Samsung, 360 derece katlanabilir yeni telefon konseptini tanıttı

CES 2024 fuarı başladı ve teknoloji devleri yeni konseptlerini tanıtmaya devam ediyor. Samsung, hem içe hem dışa yani 360 derece katlanabilen OLED ekrana sahip telefon konseptini görücüye çıkardı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, CES 2024'te yeni OLED teknolojilerini tanıttı. Bir telefon konsepti üzerinde gösterilen yeni OLED ekranlar, 360 derece katlanabiliyor.

HEM İÇE HEM DIŞA KATLANIYOR

Samsung’un yeni Flex In & Out OLED adını verdiği panel, 360 derece katlanabiliyor. Akıllı telefon dünyasında da yeni bir trend olması beklenen teknoloji, televizyon, otomobil ve daha birçok yerde kullanılabilecek.

Samsung, 360 derece katlanabilir yeni telefon konseptini tanıttı

Samsung, 360 derece katlanabilen ekran teknolojisinin ikincil ekrana duyulan ihtiyacı ortadan kaldıracağını belirtiyor.

Henüz konsept aşamasında olan telefon, fuarın en dikkat çeken teknolojilerinden biriydi.

Katlanabilir ekran her zaman açık kalacağından düşme durumunda hasar görme olasılığı oldukça yüksek. Samsung, bu sorunla karşılaşmamak için panelin daha da güçlendirildiğini söylüyor. Hatta yüksek sıcaklık (-20 derece ile 60 derece arası), basketbol toplarının zıplatılması, suya daldırma gibi birçok dayanıklılık testi gösterildi.

Samsung, 360 derece katlanabilir yeni telefon konseptini tanıttı ile ilgili etiketler Samsung telefon teknoloji
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.