Samsun'daki Atatürk Anıtı'na saldıran kuzenlerin sabıkaları kabarık çıktı! Tutuklandılar...

Samsun'da Milli Mücadele'nin simgesi olan Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na urgan bağlayıp, yıkmaya çalışan B.F. ve kuzeni C.F. sabıkalı çıktı. Saldırgan kuzenler, emniyette sorguya çekildikten sonra adliyeye sevk edildi. 6 farklı suçtan çok sayıda kaydı bulunan kuzenler, 5816 sayılı Atatürk aleyhine işlenen Kanun'da belirtilen suçlar kapsamında ifadelerinin alınması sonrası Samsun Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılarak "5816 sayılı Kanun'a muhalefetten" tutuklandı.

Samsun'da dün sabah saatlerinde, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’ndeki Atatürk Parkı'nda skandal bir saldırı gerçekleşti.

HALAT BAĞLAYIP CİPLE YIKMAYA ÇALIŞTILAR

2 kişi ciple geldikleri parkta Onur Anıtı'na halat bağlayıp, çekmeye çalıştı. Çevredekiler tepki gösterince şüpheliler, ipi olay yerinde bırakıp kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Çalışma başlatan ekipler, şüphelilerin kaçtığı aracın plakasını tespit etti.

Samsun'daki Atatürk Anıtı'na saldıran kuzenlerin sabıkaları kabarık çıktı! Tutuklandılar...

SALDIRGAN KUZENLER YAKALANDI

Plakadan yola çıkan polis, kuzenler B.F. ile C.F.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Yapılan araştırmada kuzenlerin, 6 farklı suçtan çok sayıda kayıtları olduğu tespit edildi.

Samsun'daki Atatürk Anıtı'na saldıran kuzenlerin sabıkaları kabarık çıktı! Tutuklandılar... - Resim : 2

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Emniyetteki sorgularının ardından 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler hakkında 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı.

Samsun'daki Atatürk Anıtı'na saldıran kuzenlerin sabıkaları kabarık çıktı! Tutuklandılar... - Resim : 3

SABIKALI KUZENLER TUTUKLANDI

5816 sayılı Atatürk aleyhine işlenen Kanun'da belirtilen suçlar kapsamında ifadelerinin alınması sonrası Samsun Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan 2 zanlı "5816 sayılı Kanun'a muhalefetten" tutuklandı.

 

 

Samsun'daki Atatürk Anıtı'na saldıran kuzenlerin sabıkaları kabarık çıktı! Tutuklandılar... ile ilgili etiketler Samsun Atatürk kuzen anıt saldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.