Samsun'da vahşi cinayet! 2 çocuk annesi 3 bilezik için boğazı kesilerek öldürüldü

Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayan Kader Yıldırım, 3 bilezik için boğazı kesilerek öldürüldü. Katil, eşinin halasının oğlu Mehmet I. çıktı. M.I. 300 bin TL borcu olduğunu, kadının bileziklerini almak için cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf etti. İşte detaylar...

Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayan Kader Yıldırım, 3 bilezik için boğazı kesilerek öldürüldü.

Samsun'da vahşi cinayet! 2 çocuk annesi 3 bilezik için boğazı kesilerek öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, Fatih Yıldırım (41) eşinden haber alamayınca evine gitti ve komşusunun da yardımıyla tornavida ile yangın merdiveninin kapısını açıp eve girdi.

Fatih Yıldırım, 2 çocuk annesi eşi Kader Yıldırım'ı (39) boğazı kesilmiş halde hareketsiz olarak buldu. Olay 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi.

Eve giden polis ve sağlık ekipleri, Kader Yıldırım'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının cansız bedeni polisin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı'na gönderildi.

Koca Fatih Yıldırım ifadesine başvurulmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yıldırım, eşinin kolundaki altın bileziklerin çalınmış olduğunu söyledi.

KATİL KADININ EŞİNİN HALASININ OĞLU ÇIKTI

Polis olayla ilgili yaptığı araştırma sonucu cinayet olayını gerçekleştiren şahsın aynı binanın 3'üncü katında oturan ölen kadının eşinin halasının oğlu M.I. (32) olduğunu tespit etti.

Yakalanarak gözaltına alınan M.I.'nın 300 bin TL borcu olduğunu, kadının bileziklerini almak için cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf etti. Polis M.I.'nın cinayet sonrası kadının kolundan aldığı 3 adet altın bileziği ele geçirdi.,

OTOPSİDE 39 BIÇAK YARASI TESPİT EDİLDİ

 
Samsun'da vahşi cinayet! 2 çocuk annesi 3 bilezik için boğazı kesilerek öldürüldü ile ilgili etiketler Samsun Atakum
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.