'Samsun'da süper korona bulaştırıcısı var' iddialarına yalanlama

Dün akşam saatlerinde CNN Türk'te yayınlanan Akıl Çemberi isimli programa konuk olan Prof. Dr. Mustafa Çetiner'in ''Samsun'da süper koronavirüs bulaştırıcısı var'' sözlerine İl Sağlık Müdürlüğü'nden yalanlama geldi.

Dün akşam CNN Türk'te Akıl Çemberi programına konuk olarak katılan Prof. Dr. Mustafa Çetiner'in Samsun'da ''Süper koronavirüs bulaştırıcısı var'' söyleminin ardından şehri korku ve panik sardı.

O SÖYLEME YALANLAMA GELDİ

Sağlık Bakanlığı Samsun Sağlık İl Müdürlüğü'nden söz konusu ifadelere jet yalanlama geldi.

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ''Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yayımlanan ''Samsun'da süper bulaştırı var'' başlıklı haber doğru değildir. İlimizde böyle bir durum yaşanmamıştır. Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde lütfen, resmi kurumlar tarafından yapılan açıklamalara itibar edelim...'' ifadeleri yer aldı.

SORUŞTURMA KARARI

Öte yandan yerel medyada, İçişleri Bakanlığı tarafından Prof. Dr. Mustafa Çetiner'e soruşturma açılacağı iddia edildi.

'Samsun'da süper korona bulaştırıcısı var' iddialarına yalanlama

'Samsun'da süper korona bulaştırıcısı var' iddialarına yalanlama ile ilgili etiketler Samsun Koronavirüs Korona Mustafa Çetiner
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.