Samsun korona kurbanı doktora ağlıyor

Sağlık camiası ve Samsunlular yasta. Samsun'un sevilen hekimlerinden ortopedi uzmanı Necati Emirhan Kovid-19 nedeniyle vefat etti. Çarşamba ilçesinde törenle son yolculuğuna uğurlanan Dr. Emirhan'ın ağabeyinin yaklaşık bir ay önce koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği, kardeşinin ise halen yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Sağlık camiası bir neferini daha koronavirüse kurban verdi.

Samsun'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ortopedi uzmanı Opr. Dr. Necati Emirhan verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Özel Medi Bafra Hastanesi'nde görev yaparken 36 yaşında hayatını kaybeden Ortopedi Uzmanı Dr. Necati Emirhan için ilk olarak çalıştığı hastanenin bahçesinde tören düzenlendi.

Samsun korona kurbanı doktora ağlıyor

Burada bir konuşma yapan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, ilçede Kovid-19 nedeniyle üçüncü sağlık çalışanının yaşamını yitirdiğini söyledi. Ertürkmen, "Salgınla mücadelede kutsal bir görev ifa eden sağlık çalışanlarımızın başı sağ olsun. İnsanların sağlığına kendilerini vakfettiler. Allah rahmet etsin." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise birçok insan hastanelere gitmeye çekinirken sağlık çalışanlarının Kovid-19 ile mücadele ettiğine dikkati çekerek, özverili çalışmalarından dolayı canlarını hiçe sayan sağlık neferlerine teşekkür etti.

Samsun korona kurbanı doktora ağlıyor - Resim : 2

Hastanenin başhekimi Uzm. Dr. Hasan Şekercioğlu da Emirhan'ın çok değerli hizmetleri bulunan bir arkadaşları olduğunu vurgulayarak, tıp camiasına başsağlığı dileğinde bulundu.

Dua edilmesi ve helallik alınmasının ardından sona eren törende, Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ve hastane personeli de hazır bulundu.

Samsun korona kurbanı doktora ağlıyor - Resim : 3

ÇARŞAMBA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Hastanedeki törenin ardından Çarşamba ilçesine getirilen Dr. Emirhan'ın cenazesi, Gülyazı Mahallesi Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası aynı mahalledeki aile mezarlığına toprağa verildi.

Samsun korona kurbanı doktora ağlıyor - Resim : 4

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Emirhan'ın cenazesine ailesinin yanı sıra Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turan Bilgin ile meslektaşları ve vatandaşlar da katıldı.

Samsun korona kurbanı doktora ağlıyor - Resim : 5

AĞABEYİ DE KORONA KURBANI 

Emirhan'ın esnaflık yapan ağabeyi Kenan Emirhan'ın (40) yaklaşık bir ay önce Kovid-19 nedeniyle vefat etmişti. 

Dr. Necati Emirhan'ın öğretmen olan kardeşi Selman Emirhan (33) ise koronavirüs nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor.

Samsun korona kurbanı doktora ağlıyor ile ilgili etiketler Samsun Bafra Çarşamba Dr. Necati Emirhan kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.