Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı kim olacak?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 4 ilçe belediye başkanı, Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmek üzere Ankara’ya çağrıldı. Görüşmeler sonrasında, Yusuf Ziya Yılmaz'ın koltuğuna gelecek olan isim belli olacak..

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Yusuf Ziya Yılmaz'ın yerine ismi geçen 4 ilçe belediye başkanı Ankara'ya çağrıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kader günü.Yusuf Ziya Yılmaz'ın yerine ismi geçen 4 ilçe belediye başkanı, Başbakan ile görüşmek üzere Ankara’ya çağırıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için geçtiğimiz günlerde temayül yoklaması yapılmıştı.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı kim olacak?

Temayül yoklamasının ardından Yusuf Ziya Yılmaz'ın yerine ismi geçen, Milli Gençlik Vakfı'nda uzun süreler yöneticilik yapan İlkadim Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediyesi Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmek üzere Ankara'ya çağrıldı. Başbakan Binali Yıldırım ile yapılacak olan görüşme neticesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevine getirilecek ismin belli olacağı gündeme geldi.

 

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı kim olacak? ile ilgili etiketler Samsun erdoğan tok
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.