Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir hastalığı ile ilgili açıklama yaptı, dua istedi

Yaklaşık bir aydır bacağındaki ağrı nedeniyle hastaneye başvuran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapılan tetkikler sonucunda öğrendiği hastalığı için bir süre Ankara'da tedavi göreceğini açıkladı. Başkan Demir, 'Dualarınızı bekliyorum' dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapılan tetkikler sonucunda öğrendiği hastalığı için bir süre Ankara'da tedavi göreceğini açıkladı.

Başkan Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yaklaşık bir aydır bacağımda hissettiğim ağrılar üzerine gittiğim Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucu öğrenmiş olduğum hastalığımın kesin teşhis ve tedavisi için bir süre Ankara'da bulunacağım. Desteğini her zaman yanımda hissettiğim siz kıymetli hemşehrilerimin duaları ile bu süreci en kısa zamanda atlatacağıma inanıyorum. Bu vesile ile hepinizi gönülden selamlıyor, dualarınızı bekliyorum" dedi.

İHA

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir hastalığı ile ilgili açıklama yaptı, dua istedi ile ilgili etiketler hastalık Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.