'Samsak Döveci' yüzünden araları açılmıştı... Serkan Çağrı'dan Elif Buse Doğan açıklaması

Serkan Çağrı (45) ve Elif Buse Doğan'ın (29) arası, "Samsak Döveci" şarkısı yüzünden açılmış ve ikili birbirine küstmüştü. Serkan Çağrı, 'Nefesten Sese' programındaki partneri Elif Buse Doğan hakkında konuştu. Doğan'ın kendisine vefasızlık yaptığını söyleyen Çağrı, ''Tanıdığınız yer neresi, Nefesten Sese programı. Onun ötesinde bir video ile tanıdınız mı? '' ifadelerini kullandı.

Serkan Çağrı, Kütahya Tavşanlı yöresine ait "Langıdı Lang Lang" sözleriyle meşhur olan "Samsak Döveci" şarkısı yüzünden arası bozulan Elif Buse Doğan hakkında sessizliğini bozdu.

Serkan Çağrı, TRT Müzik'te yayınlanan programda Elif Buse Doğan'ın yorumladığı ve kendisinin klarnet çaldığı eser hakkında, "Bu olayı farklı algılayan bir kesim var. 'Ayrı ayrı solo yapmak istemişiz' deniyor. Ayrıca 'Samsak Döveci maddi olarak aralarını açtı' diye haberler görüyorum. Bunlar üzücü. Bizim aramıza açan şey parçanın çok tutması, tıklanması değil" dedi.

''BİZİ YARALAYAN TEK ŞEY VİCDAN!''


45 yaşındaki klarnet virtüözü Serkan Çağrı, türküyü yalnız başına okuyup single olarak çıkarmak isteyen Elif Buse Doğan hakkında şu ifadeleri kullandı:

''Elif 7/24 evimizde olan bir insandır. Geldiğinde 21 yaşındaydı. Biz kendisine eşim de ben de çok büyük emekeler verdik. Elif'i sahiplendik. Bizi şu anda yaralayan tek şey vicdan. Bizi ahde vefasızlığı üzmüştür. Başka hiçbir şey değil. Benim bir şarkıyla, türküyle bu günlere gelmediğimi herkes bilir. Bana karşı yapılan en büyük haksızlık, emeğe ve ailece verdiğim desteğe haksızlıktır. Elif Buse, Nefesten Sese programına geldiğinde kaç kişi tanıyordunuz? Ama şu türküden sonra hepiniz tanıdınız. Tanıdığınız yer neresi, Nefesten Sese programı. Onun ötesinde bir video ile tanıdınız mı? Yolu açık olsun.''

 

 

'Samsak Döveci' yüzünden araları açılmıştı... Serkan Çağrı'dan Elif Buse Doğan açıklaması ile ilgili etiketler elif buse doğan serkan çağrı samsak döveci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.