Şampiyonluk kutlamasında sürpriz evlilik teklifi

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, oynanan ligin son derbi maçında da Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek taraftarlarına çifte bayram yaşattı. Uşak'ta Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları gerçekleştirilirken bir taraftar ise sevgilisine evlenme teklifi etti.

Yurdun dört bir yanında kutlamalar yapılırken Uşak’ta da kutlamaların adresi 15 Temmuz Şehitler Meydanı oldu. Binlerce vatandaş arabalarına binip konvoylar oluştururken kent meydanına gelerek de kutlamalara katıldı. Öte yandan bir Galatasaraylı taraftar sevgilisine kutlamalar sırasında evlenme teklifi etti. Kız arkadaşının teklifi kabul etmesiyle birlikte yoğun kalabalık coşkuyla kutlama yaptı.

Şampiyonluk kutlamasında sürpriz evlilik teklifi

Şampiyonluk kutlamasında sürpriz evlilik teklifi ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.